banner564

Bu arabadan sağ kurtuldular

Haspolat yakınlarında meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı

Bu arabadan  sağ kurtuldular
banner598
Onur ULAĞ
Haspolat – Lefkoşa anayolunda, dün saat 15.20 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Motem Hasan (E-22) isimli şahıs, kullanımındaki DE 782 plakalı araç ile Haspolat istikametine doğru seyrederken, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı ve takla atarak durdu. 
Kaza sonucu araç sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan İstao Hussein (E-38), Vakkas Mohammad (E-23) isili sahışlar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Alınan bilgilere göre, kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir.

Kaymaklı’da korkutan kaza
Öte yandan Başkent Lefkoşa’nın Küçük Kaymaklı bölgesinde Dün sabah saat 01.20 sıralarında Erbil Aydınova (E-19) yönetimindeki MC 950 plakalı araç ile Şaban Erdoğdu (E-22) yönetimindeki EU 145 plakalı araç çarpıştı.
Kazada hafif bir şekilde yaralanan Şaban Erdoğdu, olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 
MC 950 plakalı araç sürücüsünün, kaza sonrası durmayıp olay yerinden kaçtığı ve dün sabah Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne giderek teslim olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473