banner564

Bu misyon THY’nin

Bakan Ataoğlu, yeni destinasyonların açılmasının, Türkiye ile bağları geliştirme yönünde çok önemli olduğunu belirtti

Bu misyon THY’nin
banner598
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, THY Genel Müdürü Ömer Uzun’u kabul etti.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kabul sırasında konuşan Ataoğlu, yeni destinasyonların açılmasının, Türkiye ile bağları geliştirme yönünde çok önemli olduğunu belirtti.
Ataoğlu, Türkiye’den şu anda 8 ilden KKTC’ye direkt uçuş yapıldığını, Eskişehir ve Bursa’dan da Ercan Havalimanına direkt uçuşların başlatılması ve ayrıca Karadeniz bölgesine de uçuşlar planlanması yönündeki taleplerini Türkiye ziyaretlerinde ilettiklerini söyledi.
“Bu bağlamda bu illerde tanıtım etkinlikleri düzenleyerek, kültürümüzü ve ülkemizi tanıtıcı etkinlikleri festival havasında bu illerde gerçekleştireceğiz” diyen Ataoğlu, ayrıca yurtdışında da tanıtım ataklarının başlayacağına işaret etti.
THY Genel Müdür Ömer Uzun; Bakan Fikri Ataoğlu’na görevinde başarılar dileyerek, Türk Hava Yolları’nın Ercan Havalimanından gerçekleştirdiği uçuşlar ve yeni destinasyonlar hakkında bilgiler verdi. 
Uzun ayrıca, “Rum tarafının olumsuz lobi faaliyetleri nedeniyle oluşan görüşlerin ortadan kaldırılması gerekli. Bu bağlamda yapılacak etkinlikler ve tanıtıcı faaliyetler çok önemli, bir tuğla daha koyacak herkese ihtiyaç var, toplu halde verdiğimiz emeklerle ortaya güzel bir yapı çıksın istiyoruz” dedi.

Telsim yetkilileri ile görüştü
Öte yandan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser ile Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı kabul etti.
Hakan Gülümser, Turizm ve Çevre Bakanlığı görevine gelen Ataoğlu’na başarı dilerken, daha önce de olduğu gibi bakanlıkla işbirliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
Bakan Ataoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Telsim ile işbirliği içinde çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474