banner564

Bu son olsun Hasan

Bonzai içtikten sonra fenalaşan ve arabasında baygın halde bulunan genç zanlı mahkeme tarafından, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Bu son olsun Hasan
banner598
Lefkoşa’da devriye gezen polis ekipleri tarafından aracında baygın bulunan ve yapılan araştırmada uyuşturucu etkisi altında olduğu ve aracında uyuşturucu bulundurduğu ortaya çıkan Hasan Çuhadar dün teminat  talebi ile yeniden mahkemeye çıkarıldı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde gerçekleştirilen duruşmada mesele ile ilgili olguları aktaran polis, Hasan Çuhadar’ın 18 Mayıs tarihinde sabah saat 01.30 sıralarında Girne Caddesi üzerinde kullanımında bulunan araç içerisinde baygın vaziyette devriye gezen polis ekipleri tarafından bulunduğunu söyledi. 

Arabanın içerisinde uyuşturucu bulundu
Polis, zanlıya ait araç içerisinde yapılan aramada içerisinde sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde olan ucu yanık sarma sigara ve kâğıt parçası içerisinde 4 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare yapıldığını belirtti. Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini, yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, 2 kefilin 20’şer bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkış yasağı şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474