banner564

Bülent ile Armağan’da kafa ‘dinamo’

9 liraya parfüm alıp, üzerine sahte etiket yapıştırdıktan sonra 310 liraya satan 2 kafadar tutuklandı

Bülent ile Armağan’da kafa ‘dinamo’
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da orijinal olmayan kol saati ve parfümlere Duty Free etiketi yapıştırarak orijinalmiş gibi satan Bülent Tolum ile Armağan Hepbektaşoğlu tutuklandı. 
İki kafadarın 9 liraya aldıkları ürünlere Duty Free etiketi yapıştırıp, 100 ile 300 arasında değişen fiyatlara sattıkları belirlendi.
Zanlıların son olarak tanesi 9 liradan üç erkek parfümü ile bir kol saati alıp, sahte etiket ile A.K. isimli şahsa 310 TL’ye sattıkları tespit edildi. 
Benzer şekilde birçok kişiyi dolandırdıkları düşünülen iki kafadar dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı.
Adli Şube’de görevli polis memuru Osman Üreten, Bülent Tolum ve Armağan Hepbektaşoğlu’nun, Mr. Pound isimli işletmeden, tanesini 9 TL’ye satın aldıkları, 3 erkek parfümü ile 1 erkek kol saatinin üzerine Duty Free etiketi yapıştırarak orijinalmiş gibi gösterdiklerini söyledi. 

310 liraya sattı
Polis, zanlıların sahte etiket yapıştırdığı ürünleri A.K isimli kişiye 310 TL’ye satarak dolandırıcılık suçunu işlediklerini ifade etti.
Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Üreten, mahkemeden süre talep etti. 
Mahkemede söz alan zanlılar ise “Çok pişmanız” demekle yetindi. 
Huzurundaki şahadet ve zanlıların beyanlarını değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, bir gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473