banner564

Bulut tutuklu yargılanacak

Otostop çekerek bindikleri araçta uyuşturucu bulununca tutuklanan 3 Iraklı öğrencinin, suçsuz olduğu anlaşılarak serbest bırakıldı

Bulut tutuklu yargılanacak
banner598
Zorkun TAŞER
Lefkoşa-Girne anayolunda gerçekleştirilen kontrollerde hız limitini aştığım gerekçesi ile durdurulan araçta ele geçirilen 15 gram centetik cannabionid türü uyuşturucu madde ile ilgili polis soruşturması tamamlandı. Kontrollerde tespit edilen araç sahibi Süleyman Bulut dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Araçta yolcu oldukları gerekçesi ile tutuklanan ancak polise verdikleri ifadede otostop çektiklerini, zanlı Bulut ile daha önce tanışmadıklarını öne süren Irak uyruklu üniversite öğrencileri M.S. M.(E-22), Y.S.B.(E-18), M.A.A.E. (E-26 ) ise suçla bağlantıları olmadığı gerekçesi ile serbest bırakıldı.

Benzer davaları var 
Polis teminat duruşmasına çıkarılan zanlı Süleyman Bulut’un, 12 Eylül saat 22.30 sıralarında Girne-Lefkoşa anayolunun bir - ikinci kilometreleri arasında aracında yapılan aramada 15 gram centetik cannabionid türü uyuşturucu ele geçirilerek tutuklandığını belirtti. Zanlının soruşturma amaçlı 2 gün süre ile tutuklu kaldığını, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının benzer suçlardan davaları olduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473