banner564

Bundan böyle takip altında

Çalışma Bakanı Çeler, Diyalog’un uyarısı üzerine ‘Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne giderek, çöp yığınlarının ortadan kalkmasını sağladı

Bundan böyle  takip altında
banner598
Çiğdem AYDIN 
Çalışma Bakanlığı Zeki Çeler’in ilk mesai gününde, Diyalog’un uyarısı üzerine ‘Çocuk ve Gençlik Merkezi’ne giderek, çöp yığınlarının ortadan kalkmasını sağladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı ‘Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’nin ‘Utanç verici’ durumunu, yeni bakan Zeki Çeler yerinde inceledi az sayıda personelden bilgi merkez ve faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. 
Bakan Zeki Çeler’i sabah erken saatlerinde karşılarında gören personel ve çocuklar kısa süreli şokun ardından sevinç yaşandı. 
Diyalog gazetesini arayan bölge esnafı ve ÇOGEM’i evi gibi gören bazı gençler hem bakan Zeki Çeler’in ilgisinden hem de Diyalog gazetesinin duyarlılığından dolayı teşekkür etti. 
Edinilen bilgiye göre, Lefkoşa’nın göbeğinde, İplik Pazarı sokağında bulunan binanın çocuk ve gençler için yeterince sağlıklı bir ortam olmadığını gören Çeler’in gerekli olan her şeyi yapacağı sözünü verdiği fakat biraz zamana ihtiyaç olunduğu belirtildi. 
Bu arada, bölgede bulunan çöp ev ile ilgili LTB Başkanı Mehmet Harmancı, “O yıkık evin içerisine çöp atanların tespiti halinde işletmelerini mühürleriz orayı defalarca temizledik ama sonuç değişmiyor” demişti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474