banner564

Kapkaçın bedeli

Park halindeki aracında oturan 23 yaşındaki B.Y. isimli kadına saldırıp, çantasını çaldığı öne sürülen Ümit Yıldırım cezaevine gönderildi

Kapkaçın bedeli
banner598
Suna ERDEN
Lefkoşa’da 27 Ocak 2018 tarihinde park halinde bulunan araçta oturan kadını darp edip çantasını çalan zanlı Ümit Yıldırım hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlının ülkede kaçak olarak bulunduğu ve işsiz olduğu belirlendi. Soruşturma amaçlı üç gündür tutuklu olan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada iddialar aktarılarak teminat talep edildi.
Soruşturmayı yapan polis, zanlı Ümit Yıldırım’ın 27 Ocak tarihinde saat 00.10 sıralarında Lefkoşa’da Tuna Sokak üzerinde park halinde bulunan araç içerisinde oturma olan B.Y. isimli kadını ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının olayın akabinde B.Y.’nin yanında bulunan ve içerisinde 400 TL değerinde muhtelif giyim, parfümeri ve makyaj malzemesini, çalarak soygun suçunu işlediğini mahkemeye aktardı. 

KKTC’de yasal statüsü yok
Polis, zanlının bölgede bulunan kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu tutuklandığını ve çalmış olduğu eşyaların da olay yerinin yaklaşık 100 metre ilerisinde atılı vaziyette bulunarak emare yapıldığını söyledi. Polis, zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, KKTC’de yasal statüsü bulunmadığını belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Zanlının tutuklu yargılanmasına emir veren mahkeme, 45 gün süreyle cezaevine gönderdi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473