banner564

Bunlara ne yapmalı?

25 yaşındaki Gökhan Yoldaş ile 19 yaşındaki Murat Kasım Panoğlu’nun, 14 yaşındaki kız çocuğunu önce piknik alanına, ardından otele götürerek tecavüz etmesi Gazimağusa’yı ayağa kaldırdı

Bunlara ne yapmalı?
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa dün iğrenç bir haberle sarsıldı. Yaşları 25 ve 19 olan ve bir lastik servisinde çalıştığı bildirilen Gökhan Yoldaş ile Murat Kasım Panoğlu isimli şahısların, 14 yaşındaki kız çocuğunu, ailesinin rızası olmaksızın alıkoyarak araçlarına aldıktan sonra, önce Bedi’s Piknik Alanı’na, ardından ise bir otel odasına götürerek art arda cinsel tecavüzde bulunduğu iddia edildi.
Polis memurunun mahkemeye aktardığı şahadete göre isminin baş harfleri A.N.D olan 14 yaşındaki kız çocuğunu ailesinden izinsiz olarak alıkoyarak araçlarına alan zanlılar, adı edileni önce Bedi’s Piknik Alanı’na götürdü. Piknik alanında zanlılardan yaşı 25 yaşında olan Gökhan Yoldaş, 14 yaşındaki kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdi.
Daha sonra 14 yaşındaki kızla bir otel odasına giden zanlılar iğrenç eylemlerini sürdürdü.
Önce Gökhan Yoldaş, ardından Murat Kasım Panoğlu, 14 yaşındaki kız çocuğu ile art arda cinsel ilişkiye girdi. Her iki zanlı da küçük kızın ailesinin şikayeti üzerine gözaltına alınarak dün tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde, nöbetçi Yargıç Mine Güçlüer’in huzuruna çıkarıldı.

16 yaşından küçük kız çocuğuna tecavüzle suçlanıyorlar
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Çebi, zanlıların, 16 yaşındaki küçük çocuğa cinsel tecavüz, 16 yaşındak küçük çocukların cinsel istismarı ve 16 yaşından küçük kız çocuğunu alıkoymak suçları ile ilgili methaldar olduklarını söyledi. Zanlıların, 10 Şubat 2018 tarihinde, saat 01.00 ile 04.00 saatleri arasında, 14 yaşındaki A.N.D olan kız çocuğunu araçlarına alarak Bedi’s Piknik Alanı’na götürdüklerini anlatan Çebi, zanlı 1 Gökhan Yoldaş’ın, burada küçük kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Piknik alanından otel odasına götürdüler
Bedi’s Piknik Alanı’ndan sonra zanlıların küçük kız çocuğunu Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir otele götürdüklerini belirten Çebi, burada önce zanlı 1 Gökhan Yoldaş’ın küçük kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini, ardından ise oda anahtarını zanlı 2 Murat Kasım Panoğlu’na verdiğini söyledi. Çebi, anahtarı alan Panoğlu’nun odaya gelerek küçük kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiğini ifade etti.

Suçlarını itiraf ettiler
Müşteki kızın ailesinin şikayeti üzerine zanlıların gözaltına alındığını belirten Çebi; zanlıların, gönüllü ifade vererek küçük kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girdiklerini kabul ettiklerini aktardı. Mesele ile ilgili aranmakta olan emarelerin ve alınacak olan tanık ifadelerinin bulunduğunu kaydeden Çebi, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti.

“Karar mahkemenin”
Yargıç Mine Güçlüer’in söz vermesi üzerine konuşan zanlılar, “Karar mahkemenin” demekle yetindi. Huzurundaki şahadet ve zanlı beyanlarını değerlendiren Yargıç Mine Güçlüer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 03:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474