banner564

Büyük korku yaşandı

Gazimağusa’dan, Lefkoşa’ya giderken direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü yoldan çıkarak takla attı, 4 kişi yaralandı

Büyük korku yaşandı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu üzerinde dün gece meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralandı. 
İnönü Kavşağı ile Pirhan Kavşağı arasında meydana gelen kazada yaralanan dört kişiden ikisi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi, ikisi de Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis Basın Subaylığı’dan verilen bilgiye göre kaza, saat 22.00 sıralarında Gazimağusa - Lefkoşa Anayolu üzerinde meydana geldi. 
Elhoussın Ayman İbrahim (E-21) yönetimindeki LS 385 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada Pirhan kavşağını geçtikten sonra direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak takla attı. 
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Elhoussın Ayman İbrahim ve araçta yolcu olarak bulunan Naci Hammadi (E-23) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne, yine araçta yolcu olarak bulunan Yakup Atakan Yılmaz (E-22) ve Amir Kahamas ise Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yetkililerden, hayati tehlikesi bulunmayan kazazedelerin hastanede yapılan ilk yardım müdahalesinin ardından müşahede altına alındığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474