banner564

5 kişi aranıyor

Gökhan Naim cinayetiyle ilgili olarak 3 kişi daha tutuklandı

5 kişi aranıyor
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’da 13 Mart akşamı silahlı saldırıda öldürülen ve 3 milyon TL’ye yakın parası çalınan Gesfi Döviz sahibi Gökhan Naim cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor.  
Polis soruşturma kapsamında dün üç kişiyi daha tutukladı. 
Tutuklananlardan birinin cinayet ve soygunu organize eden, çalınan parayı sakladığı belirtilen ve Akıncılar’dan güneye kaçan Zahid Masood’un kardeşi Sajid Masood olduğu öğrenildi. 
Polisin soruşturma amaçlı gözaltına aldığı Sajid Masood ile diğer iki zanlının bugün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılacağı belirtildi.

Kimler tutuklu
Sajid Masood ve olayla bağlantılı iki kişinin daha yakalanması ile şu ana kadar tutuklanan zanlı sayısı da 8’e çıktı.
Gökhan Naim cinayeti ile ilgili şu anda olayda gözcülük yapan Bilal Ahmad, organizasyonda yer alan Faiz Ul Hassan, aranan şahsı havaalanına götüren taksici Ali Okan Şengün ve olayla bağlantılı tutuklanan ve soygun organizasyonunda yer alıp diğer zanlılara telefon hattı temin eden Abubakar Faiz, Zahid Masood’u güneye kaçıran Hüseyin Erseyis tutuklu bulunuyordu.

Kimler aranıyor
Gökhan Naim’e silahlı saldırıyı düzenleyip, para dolu çantayı alan Tanveer Ahmad, Ali Hassan ve Amid Ali Virk, para dolu çantayı havaalanından alıp güneye götüren ve diğer saldırganların Rum tarafına kaçmasına yardım eden Zahid Masood ve İmran Arshan cinayetle ilgili aranıyor. 
Öte yandan güneye kaçtıkları tahmin edilen Zahid Masood ve İmran Arshan’ın geçmişte sabıkası da bulunuyor.
İki zanlı güney ile kuzey arasında kaçakçılık yaptıkları gerekçesi ile birçok kez tutuklanmış, teminat ile serbest bırakılmıştı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474