banner564

Çaldıklarını sattı 2 bin TL kazandı

DP Genel Başkanı Denktaş’ın villasını soyduğu iddia edilen Aziz Topaloğulları tutuklandı

Çaldıklarını sattı 2 bin TL kazandı
banner598

Suna ERDEN
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın villasını soyan şahıs yakalandı. Denktaş’la birlikte dört villadan hırsızlık yapan kişinin benzer suçlardan sabıkası olan Aziz Topaloğulları olduğu belirlendi. 
Zanlının hırsızlık suçundan cezaevinden 26 Haziran 2019 tarihinde tahliye olduğu ortaya çıktı. 
Polis, villalardan çalınan eşyaların bir kısmını bulurken, bir kısmının ise satıldığını tespit etti.
Zanlı ile birlikte hırsızlık suçunu işleyen bir kişinin daha arandığı belirtildi.

Eski sabıkalı
Sadrazamköy’de Güzel Sokak üzerinde bulunan, aralarında DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın villasının da bulunduğu dört evden hırsızlık yapan zanlı tespit edilerek tutuklandı. Polis, dört villadan çalınan eşyaların bir kısmını zanlının evinde buldu. Bulunan eşyaların dört televizyon,  mikro dalga fırın, müzik seti, DVD, uydu alıcı, tost makinesi olduğu öğrenildi.  Zanlının çaldıklarının bir kısmını ise iki ayrı şahsa satıp 2 bin TL para temin ettiği belirtildi.
Hakkında hırsızlık suçundan soruşturma başlatılan zanlı bugün Girne’de mahkemeye çıkarılacak.

Dört villa soyuldu
Sadrazamköy’de Güzel Sokak üzerinde bulunan dört villa 2019 yılı Haziran - Temmuz ayları arasında soyulmuştu. Villaların camlarını kırıp içeri giren şahıs ya da şahıslar, fırın, müzik seti, DVD, uydu alıcı, tost makinesi, televizyon gibi ev eşyalarını çalmıştı. Soyulan dört villadan birinin DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’a ait olduğu ortaya çıkmıştı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474