banner564

Kyrenia Rotary Cosmopolitan Kulübü Merit Royal Premium Hotel’de görkemli bir devir teslim gecesi düzenledi

Behiye Müftüzade yeni başkan oldu

Kyrenia Rotary Cosmopolitan Kulübü Merit Royal Premium Hotel’de görkemli bir devir teslim gecesi düzenledi
banner598

      Kyrenia Rotary Cosmopolitan Kulübü geçtiğimiz Cuma gecesi Merit Royal Premium Hotel’de görkemli bir devir teslim gecesi düzenledi. Geceye çok sayıda geçmiş dönem başkanı, guvarnörler ve diğer Rotary ve Lions kulüplerinden misafirler katıldı. Kyrenia Rotary Cosmopolitan Kulübü ile kardeş kulüp sözleşmesi yapan Rotary İzmir Varyant Kulübü Başkanı Tayfun Şenol ve eşi Güzin Şenol da geceye katıldı. Yapılan açıklamaya gore, Kyrenia Rotary Cosmopolitan Kulübü Başkanı Hakkı Müftüzade’nın başkanlığında geçen bir yıl içerisinde birçok başarılı organizasyon düzenlemiş olup, başkanlığını eşi Behiye Müftüzade’ye devretti. 
      Hakkı Müftüzade’nin konuşma yaptığı gecede, yönetim kurulundaki kulüp üyelerine, sponsorları, Oreo Limited’e plaketlerini ve yönetim kurulundaki üyelerine de sertifikalarını takdim edilirken, Merit Royal & Premium Otel Genel Müdürü aynı zamada rotarian Aybars Kutluba’ ya da plaket takdim edildi.  
Müftüzade, yapmış olduğu konuşmada eşi gelecek dönem başkanı Behiye Müftüzade’nin başkanlığında kulübün çok başarılı bir dönem geçireceğinden emin olduğunu ve geçmiş dönem başkanı olarak her zaman kulübüne desteğinin süreceğini belirtti. Başkan Hakkı Müftüzade sözlerine son vermeden önce ‘Yalnız geleceğe bakanların başarılı olabileceğini, geçmişte yaşayanların ileriye gidemeyeceğini’ belirterek sözlerine son verdi.
       Kyrenia Rotary Cosmopolitan Kulübü, Yeni Dönem Başkanı Behiye Müftüzade, konuşmasında yeni dönem başkanı olarak kulübün misyon ve vizyonu doğrultusunda çok çalışacağını, yönetim kurulunda olacak üyelere teşekkür ve başarı dileklerini sundu. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

MASON KÖPEKLER.!!!

atik
atik @ALFAROMEO - 3 yıl Önce

sensin köpek zibil !!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474