banner564

Çalıcı: Bu bir bayrak yarışı

CTP Lefkoşa Gençlik Örgütü Başkanlığına Enver Gürkan Tekiner getirildi, yönetim belirlendi

Çalıcı: Bu bir  bayrak yarışı
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin 18. Olağan Kongresi, gerçekleştirildi 
CTP’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Gençlik Örgütü ve Yönetim Kurulu başkanlığına Enver Gürkan Tekiner getirildi. 
Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin 18. Olağan Kongresi’ne Genel Sekreter Tufan Erhürman, milletvekilleri Doğuş Derya, Özkan Yorgancıoğlu, Birikim Özgür, Ahmet Gülle, Gençlik Örgütü Başkanı Şehan Tomgüsehan, MYK üyeleri ve çok sayıda Gençlik Örgütü üyesi katıldı.
CTP Genel Sekreteri Tufan Erhürman kongrede yaptığı konuşmada, toplumu dönüştürme görevinin parti içerisindeki gençlere ait olduğunu söyledi.
Kıbrıs sorununda uzun süreden beridir özlenen hareketliliğin yaşandığı bir döneme girildiğinin altını çizen Erhürman, “Belki de en çok çalışmamız gereken dönemlerden birine giriyoruz” dedi. 
Gençlik Örgütü Başkanı Şehan Tomgüsehan, Kıbrıs’ta barış ve çözümün hiç olmadığı kadar yakın olduğunu belirtti.
CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi’nin 17. Dönem Başkanı Turgut Çalıcı, kendisinden önceki dönem görev yapan arkadaşlarından bayrağı devraldığında bir takım sıkıntılar bulunduğunu ve bu sıkıntıları aşmak için göreve geldiklerini, geriye dönüp baktıkları zaman sıkıntıları aşarak bayrağı yeni yönetime devrettiklerini ifade etti.

Tekiner: Verilen mücadele unutulmayacak
CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçe Başkanlığı’na seçilen Enver Gürkan Tekiner ise geçmişte yapılan referandum döneminde CTP’nin verdiği mücadelenin unutulmaması gerektiğini ifade etti. 
İçinde bulunulan sürecin gençleri heyecanlandırdığına vurgu yapan Tekiner, “CTP gençliğinin barış sürecinde geçmişten bugüne öncü rol üstlendiğini” kaydetti. 

Yeni yönetim belirlendi
CTP Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan: Enver Gürkan Tekiner
Yönetim Kurulu üyeleri: Reyhan Soyseven, Birke Çağnan, Sultan İnkaya, Hasan Topuz, Hüseyin Özkader, Naim Uzunoğulları, Kemal Sivri ve Kemal Mümzatoğlu. 

CTP’nin kurultayı 12-13 Kasım’da
Öte yandan Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) 26. Olağan Kurultayı, 12 ve13 Kasım tarihlerinde gerçekleştirecek.
İlçe kongrelerini tamamladıktan sonra toplanacak kurultayda, genel başkan ve parti meclisi belirlenecek. 
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, kurultay öncesinde 5 ilçede gerçekleştirilecek kongreler için tarihler belirlendi. 
Buna göre İskele 5 Ekim’de, Güzelyurt 6 Ekim’de, Girne 10 Ekim’de, Mağusa 11 Ekim’de ve Lefkoşa 12 Ekim’de ilçe kongrelerini toplayacak. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473