banner564

Canını zor kurtardı

Eski nişanlısı Berkan Demirbaş tarafından kaçırılan, darp edilen ve yarı çıplak bırakılan genç kadın otostop çekerek kaçmayı başardı

Canını zor kurtardı
banner598

Suna ERDEN
Kendisiyle barışmayan eski nişanlısını zorla araca bindirip kaçıran ve bu esnada darp eden Berkan Demirbaş şikâyet üzerine tutuklandı. 
Lefkoşa’dan kaçırdığı 23 yaşındaki eski nişanlısı H.E.K’yi “Başkasıyla olmaman için seni öldüreceğim” diyerek tehdit eden zanlının Boğazköy civarında kaçmaya çalışan genç kadının elbiselerini yırtıp yarı çıplak bıraktığı belirtildi.
Zanlının elinde kaçan genç kadının otostop çekerek polis karakoluna sığındığı açıklanırken, gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Ölümle tehdit etti
Soruşturmayı yürüten polis, olayın 7 Temmuz 2019 tarihinde yaşandığını söyledi.
Polis, zanlının kendisiyle barışmadığı için eski nişanlısı H.E.K’yi saat 20.00 sıralarında Lefkoşa’da Fuar Alanı önünde zorla aracına bindirip kaçırdığını ifade etti.
Zanlının aracı Dikmen istikametine doğru sürerken, bu esnada sol eliyle H.E.K.’nin başına ve yüzüne defalarca vurup ciddi bir şekilde darp ettiğini belirtti.
Zanlının darp esnasında da “Başkasıyla olmaman için seni öldüreceğim” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu açıklayan polis, araçla Boğazköy bölgesine vardıklarını, bu esnada genç kadının araçtan inerek kaçmaya çalıştığını ifade etti.
Polis, zanlının arabadan inip kaçmaya çalışan genç kadının tulumu çekip yırttığını söyledi.

Yarı çıplak bıraktı
Polis memuru, H.E.K.’nin yarı çıplak vaziyette zanlının elinden kurtulup anayola çıkarak otostop çekip Boğaz Karakoluna gitmeyi başardığını anlattı.  
Polis, zanlının, genç kadını kaçırdığı esnada Dikmen köyü içerisinde trafik kazası yaptığını ve kaza mahallinden ayrıldığının da tespit edildiğini söyledi. 
Olaydan sonra Gazimağusa’ya kaçtığı tespit edilen Berkan Demirbaş’ın yakalandığını, aracın da kaçtığı bölgede bulunduğunu kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini zanlı aleyhine trafik soruşturmasının da olduğunu belirterek 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme, hakkında ‘zorla insan kaçırma, şiddet tehdidi, kasti hasar, ciddi darp’ suçlarından soruşturma yürütülen Berkan Demirbaş’ın 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

BU MİKROB,DERHAL SINIR DIŞI EDİLMELİ

ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

KRONİK ALKOLİK OLAN PİERCİNGLİ BU PİÇ TAM BİR İT....DİPLOMALI İT....

FACEBOOKUNDAN BAKIN..........ŞERFSİZLİKLERİNİ FOTOLARINDAN GÖRÜN....

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474