banner564

Çatalı gözüne soktu

Birlikte eğlenen iki arkadaş, alkolün dozunu kaçırınca kavgaya tutuştu

Çatalı gözüne soktu
banner598

 Suna ERDEN

Girne’de bir otelde aşçı olarak çalışan Nuri Esin ile İzzet Önal’ın yemek keyfi mahkemede sonlandı. Birlikte alkol alıp, yemek yiyen iki arkadaş gecenin ilerleyen saatlerinde kavgaya tutuştu. 
Çıkan kavgada zanlı Esin, elindeki çatalı Önal’ın sol gözünün hemen altına soktu. Önal’ın gözünün altında 0, 5 santim kesi oluşurken, direkt gözüne denk gelmemiş olması daha ciddi bir yaralanmayı önledi. 
Olayın ardından Önal, Girne Akçiçek Hastanesi’ne tedavi olurken, zanlı Esin ise şikâyet üzerine gözaltına alınarak, dün teminat için Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

268 promil alkol aldı
Duruşmada olayı aktaran polis,  2 Ocak 2019 tarihinde saat 23.30 sıralarında birlikte yemek yiyen zanlı ile Önal’ın tartıştığını söyledi. Polis, 268 promil alkollü olan Nuri Esin’in çıkan kavgada önce Önal’ın yüzüne yumruk atıp ciddi şekilde darp ettiğini, ardından yemek çatalını sol gözaltına sokup yaraladığını belirtti. 
Polis, zanlının aynı gün tutuklandığını, çatalın emare olarak alındığını ve görgü tanıklarından da ifade aldıklarını söyledi. Zanlının ifadesinde suçlamaları kabul etmediğini, soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının ülkede çalışma izni ile bulunduğunu, bir otelde aşçı olarak çalıştığını ifade ederek, teminata bağlanmasını talep etti. 

Kefil bulamadı
Mahkemede konuşan zanlı ise suçlamaları kabul etmediğini söyledi. Zanlı, “Yemekteydik. Çatal elimdeydi. Boğuşma oldu aramızda o esnada battı, kasıtlı olarak yapmadım. İşin içinde alkolde vardı” dedi. 
Mahkeme, zanlının haftada bir gün ispat-ı vücut yapmasına, yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve KKTC vatandaşı iki kefilin 30’ar bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 
Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı bir ayı aşmayacak süre ile cezaevine gönderildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474