banner564

Çelebi: Farklı bir işe imza attık

“Afet Yönetimi Sertifika Eğitimi” tamamlandı, 100 katılımcıya katılım belgeleri verildi

Çelebi: Farklı bir  işe imza attık
banner598
Rahme ÇİFTÇİOĞLU
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) iş birliğinde düzenlenen 3 günlük “Afet Yönetimi Sertifika Eğitimi” dün tamamlandı.
“Afete Dirençli Toplum” oluşturma ilkesinden yola çıkılarak UKÜ’de düzenlenen eğitime KKTC afet yönetimi sisteminde bulunan 53 kurum, kuruluş ve bakanlıktan katılan 100 kişi katıldı. 
UKÜ Çevik Uraz Salonu’nda bugün öğleden sonra düzenlenen törenle, katılımcılara katılım belgeleri verildi.

İTÜ KKTC Eğitim Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Ercan Kahya, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri’ye plaket, eğitimde konuşmacı olan İTÜ akademisyenlerine plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.
Eğitimin kapanışında konuşan Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Erdoğan Çelebi, bu eğitimin afetlere karşı dirençli toplum oluşturmada sadece bir adım olduğunu ifade ederek, “Afetlere karşı dirençli toplum oluşturmak için çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Farklı bir işe imza attık. Aldığımız bildirimler eğitimin amacına ulaştığını gösteriyor” dedi.
UKÜ’de 3 gün boyunca eğitim alanlar adına konuşan Jeoloji ve Maden Dairesi Müdürlüğü Jeoloji Şube Amiri Mehmet Necdet, “Afet Yönetimi Sertifika Eğitimi”nin yararlı ve başarılı geçtiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2017, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474