banner564

Çocuğunuza motosiklet aldırmayın

25 yaşında hayata veda eden Üzeyir Yazar’ın acılı babası, tüm ailelere çağrı yaptı:

Çocuğunuza motosiklet aldırmayın
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Lefkoşa-Güzelyurt anayolu üzerinde 5 Haziran 2016 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu 25 yaşında hayata veda eden Üzeyir Yazar’ın acılı babası Adem Yazar, “Ben yandım başka anne ve babalar yanmasın” diyerek, aileleri çocuklarına motor almamaları konusunda uyardı.
Acılı baba Adem Yazar, kazada yaşamını yitiren oğlu Üzeyir Yazar’a öz kardeşinin ismini verdiğini ancak oğlunun da aynen kardeşi gibi 25 yaşında yaşama veda ettiğini söyledi. 
Oğlunun kaza günü 18 kişilik bir motosiklet grubu ile Gazimağusa’dan Güzelyurt’a doğru yola koyulduğunu anlatan Adem Yazar, polisin grup halinde anayol üzerinde hızlı şekilde seyreden motosikletler için, üstelik te motosiklet festivalinin olduğu gün neden önlem almadığını sordu.

Köse’nin durumu ciddiyetini koruyor
Oğlu ile beraber kaza yapan Mehmet Köse’nin babasını önceki gün ziyaret ettiğini belirten Yazar, Köse’nin de durumunun ciddiyetini koruduğunu ve 21 gün boyunca uyutulduktan sonra durumunun netlik kazanacağını ifade etti.

Oğlum çok saygılıydı
Oğlunun çok saygılı, çevresinde sevilen bir kişi olduğunu ve en ufak bir kötü alışkanlığının dahi bulunmadığını anlatan Yazar, “O benim canımdı, ailelere sesleniyorum, çocuklarınızın motor almalarına asla müsaade etmeyin, ben yandım başkaları da yanmasın” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2016, 10:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473