banner564

Çocuklar üzüldü

Mağusa Suriçi Derneği’nin organize ettiği panayır, hava muhalefeti yüzünden yarıda kesildi

Çocuklar üzüldü
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Mağusa Suriçi Derneği’nin (MASDER) düzenlediği ve güzel görüntüler ile başlayan ve akşama kadar devam etmesi planlanan çocuk panayırı, olumsuz hava koşullarından dolayı öğle saatlerinde ertelendi. Aileleri ile birlikte panayır alanına gelen çok sayıda çocuk eğlenemeden evlerine dönmenin üzüntüsünü yaşadı.
Diyalog’a konuşan MASDER Genel Sekreteri Serdar Atai, bu yıl 8’incisini düzenledikleri Suriçi Çocuk Panayırı’nın güzel başladığını ancak hava muhalefeti nedeni ile yarıda kesildiğini söyledi. Programda birçok dans ve müzik grubunun sahne almasının olduğunu belirten Atai, yağmurun ses sistemine verdiği zarar nedeni ile bu planlarını gerçekleştiremediklerini ifade etti. Atai, dernek olarak en kısa zamanda bugünün telafi edeceklerini ve daha coşkulu bir çocuk panayırı gerçekleştireceklerini kaydederek, etkinliğe ilgi gösteren halka teşekkür etti.

Folklor gösterisi yaptılar
Gazimağusa Suriçi bölgesinde Namık Kemal Meydanı’nda saat 10.00’da kortej yürüyüşü ile başlayan panayırda çocuklar folklor gösterisi yaparak, katılanlara güzel anlar yaşattı. Yiyecek, içecek ve giyim satışı yapan standların da açıldığı panayıra, olumsuz hava şartlarına rağmen Gazimağusa halkı büyük ilgi gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473