banner564

Çocuklara okul sevgisi aşılanacak

Bakan Dürüst, “Hedefimiz ülkenin dört bir yanına 4 yaş gurubu eğitimini yaymaktır” dedi

Çocuklara okul  sevgisi aşılanacak
banner598
Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, Güzelyurt Portakal Çiçekleri Anaokulu ve Güzelyurt Sağlıklı Yaşam Derneği’ni ziyaret etti.
Bakan Kemal Dürüst, anaokulun yönetici kadrosu ve öğretmenlerinin burada huzurlu bir şekilde görev yaptıklarını, 4 yaş gurubu çocuklara okul sevgisini aşılamanın son derece önemli olduğunu, hedefin ülkenin dört bir yanına 4 yaş gurubu eğitimini yaymak olduğunu vurguladı.
Daha önce de okullara ziyaretler gerçekleştireceğini belirten Bakan Dürüst, tüm okullarda incelemeler yapmaya devam edeceğini kaydetti.
Güzelyurt Portakal Çiçekleri Anaokulu Müdürü Ufuk Gündüz de bu ziyaretten memnuniyet duyduklarını, bu vesileyle ihtiyaçlarını dile getirme fırsatı bulduklarını söyledi.

“Güzelyurt’a devlet hastanesi yapılıyor”
Güzelyurt Sağlıklı Onurlu Yaşam Derneği’ni ziyaret eden Dürüst, Dernek Başkanı Cemal Kılıç’ın bölgenin hastane talebini dile getirmesi üzerine, kısa sürede bölgenin bir hastaneye kavuşacağını açıkladı.
Bölgeye devlet hastanesinin yapılması ve diyaliz hastalarının ulaşımı konusunda da Sağlık Bakanlığı ile diyalog halinde bulunduklarını belirten Dürüst, bu sorunların aşılacağını kaydetti.
Dürüst, Güzelyurt’a üniversitenin de yapılmasıyla bölgeye olan yatırımların çoğalacağını ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2015, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473