banner564

“Çok sarhoştum hatırlamıyorum”

9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutuklanan 65 yaşındaki adam, hakkındaki ithamlara tek cümle ile cevap verdi

“Çok sarhoştum  hatırlamıyorum”
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün ortaya çıkan olay kentte infial yarattı. Henüz 9 yaşında olan kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 65 yaşındaki Abdurrahman Potak, tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
İddialara göre,  Abdurrahman Potak  isimli şahıs, evinin önünden geçmekte olan 9 yaşındaki kız çocuğunu  çağırdıktan sonra cinsel organını ellemek sureti ile cinsel istismarda bulundu.
Abdurrahman Potak  isimli zanlı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nde yapılan tanıtma merasiminde küçük kızın kendisini teşhis etmesinin ardından aleyhine getirilen ithamlara “çok sarhoştum, bir şey hatırmamıyorum” şeklinde cevap verdi.

Kapalı oturum gerçekleştirildi
Abdurrahman Potak isimli zanlının Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ndeki teminat duruşması, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Hasan Çaltılı’nın talebi üzerine kapalı oturumda gerçekleştirildi.  Mahkemenin zanlı Abdurrahman Potak’ı 5 bin TL nakdi kefalet yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 2’şer kişini şahsi kefaleti ile davaları görüşülünceye kadar serbest bıraktığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473