banner564

Narkotik çözemedi

Adem Yılmaz’ın tasarrufunda bulunan 8 bin adet hapın ne tür uyuşturucu olduğu araştırılıyor

Narkotik çözemedi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da aldığı bir ihbarla harekete geçen Narkotik Şube ekipleri Adem Yılmaz isimli zanlının üzerinde ve ikametgahında yaptıkları aramada 8 bin 22 adet uyuşturucu madde içeren hap ele geçirdi. Polis tarafından tutuklanan zanlı Adem Yılmaz, dün Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, 27 Ocak 2016 tarihinde zanlı Adem Yılmaz’ın tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğuna dair bir bilgi aldıklarını söyledi. 
Zanlıyı evinin önünde tespit ettiklerini ve üzerinde arama yaptıklarını anlatan Kavaz, zanlının üzerinde 2 adet peçete kağıdına sarılmış halde toplam 30 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap ele geçirdiklerini söyledi. 

Haplar tahlile gönderildi
Zanlının evinde yapılan aramalarda ise, evin girişinde bulunan fırın içerisinde şeffaf naylon poşetler içerisinde toplam 7992 adet uyuşturucu madde içeren hap ele geçirdiklerini belirten Kavaz, konu hapların analiz edilmek üzere Devlet Kimya Laboratuvarına gönderildiğini ve uyuşturucunun türünün gelecek olan analiz sonuçlarından sonra belirleneceğini ifade etti.

Kayıp olan emareler var…
Kayıp olduğuna inandıkları emareler bulunduğunu belirten Kavaz, zanlının serbest kalması halinde soruşturmaya etki edebileceğini ifade ederek, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Banu Soyer, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 1 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473