banner564

Çok sayıda insan aranıyor

Arasta’da satırla, sopayla kavga eden kalabalık guruptan 7 kişi 4 gün daha tutuklu kalacak

Çok sayıda insan aranıyor
banner598

 Suna ERDEN

Lefkoşa’nın Arasta bölgesinde kalabalık iki grup arasında yaşanan kavganın ardından tutuklanan 7 zanlı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada olaya karışan diğer şahısların henüz bulunamadığı, soruşturmanın devam ettiği ve kamera görüntülerinin incelemesinin sürdüğü belirtildi.
Duruşmaya çıkarılan zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, olayın 4 Haziran akşam saat 21.00 sıralarında Arasta bölgesinde yaşandığını hatırlattı. 
Polis, zanlıların daha önceden aralarında bulunan husumetten dolayı kavga ettiklerini belirtirken, çıkan olayda üç kişinin hafif yaralandığını, Ahmet İçin’e ait aracın ise kasti hasara uğratıldığını söyledi.
Kavgadan sonra zanlıların tutuklandığını belirten polis, Aykut Demir’in nefesinde 94, Sergen Demir’in nefesinde 244, Selçuk Koç’un nefesinde 110 ve Ali Haydar Erdine’nin nefesinde ise 112 promil alkol tespit edildiğini açıkladı.

Kamera görüntüleri incelendi
Kavga olayının çevrede rahatsızlık verdiğini, mesele ile ilgili aranan birçok şahıs olduğunu, olayda kullanılan satır ve tahta sopanın bulunarak emare alındığını söyleyen polis, kamera görüntülerinin incelenmeye devam edildiğini ifade etti.
Polis, olayda kullanılan tecavüzi bazı aletlerin henüz bulunamadığını, kavganın yaralama suçuna dönüşebileceğini söyleyerek, zanlıların 4 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473