banner564

Mucize kurtuluş

Trabzon'da baba ile 3 aylık bebeği TIR'ın altına girip ezilen araçtan sağ çıktı

Mucize kurtuluş
banner598

 Trabzon’da bir TIR’ın çarpması sonucu başka bir TIR’ın altına giren otomobildeki çift ile üç aylık bebekleri yaralandı.

Trabzon’da Karadeniz Sahil Yolu'nun Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi mevkisinde, Gürcistan plakalı TIR, Mustafa Kurt'un (29) kullandığı otomobile arkadan çarptı.
Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, önünde seyreden başka bir TIR’ın altına girdi. Kazada yaralanan otomobilin sürücüsü Mustafa ile Ece (28) ve 3 aylık olduğu öğrenilen Sare Kurt, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ağır bilanço
Bu arada Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunun başladığı 31 Mayıs Cuma gününden bu yana Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazalarında 73 kişi hayatını kaybetti, 754 kişi yaralandı.
Bayram tatili dolayısıyla trafik yoğunluğunun başladığı 31 Mayıs Cuma günü mesai bitiminden dün saat 16.00'ya kadar çok sayıda trafik kazası meydana geldi.
Yurt genelinde, son 24 saatteki trafik kazalarında 8 kişi hayatını kaybetti, 93 kişi yaralandı.
Alınan tedbirler ve yapılan uyarılara rağmen 31 Mayıs mesai bitiminden bugün saat 16.00'ya kadar meydana gelen kazalarda 73 kişi yaşamını yitirdi, 754 kişi yaralandı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473