banner564

Çok şükür durumu iyi

Kavşakta direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletiyle metrelerce sürüklenen 50 yaşındaki Akın Özdaloğlu’nu, Allah korudu

Çok şükür  durumu iyi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, Maraş bölgesinde dün saat 16.00 sıralarında bir anlık dikkatsizlik sonucu meydana gelen motosiklet kazasında, 50 yaşındaki Akın Özdaloğlu yaralandı. 
Polisten alınan bilgiye göre kaza dün saat 16.00 sıralarında Kavunoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Yönetimindeki LS 729 plakalı motosikleti ile Derinya istikametine doğru seyretmekte olan 50 yaşındaki sürücü Akın Özdaloğlu, Canbulat-Özgürlük Ortaokulu kavşağına geldiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. 
Motosikleti ile birlikte savrulan Akın Özdaloğlu, olay yerine çağrılan ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilirken, polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Yakınları çok korktu
Öte yandan kaza esnasında motosikletiyle birlikte asfalt yol içerisinde sürüklenen ve yaralı vaziyette ambulansla hastaneye kaldırılan Özdaloğlu’nun sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenen yakınları derin bir oh çekerek, “Çok şükür durumu iyi, Allah onu bize bağışladı” dedi…

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474