banner564

‘Cüret’ ve ‘Cesaret’

“Müşterisi var, fuhuş serbest bırakılsın” diyen milletvekili Mappuridis, Rum halkını ikiye böldü

‘Cüret’ ve ‘Cesaret’
banner598
   Güney Kıbrıs’ın ünlü avukatlarından, DİSİ Milletvekili Rikkos Mappuridis’in “Müşterisi var, fuhuş serbest bırakılsın” yönündeki açıklaması Rum halkını ikiye böldü.
   Mappuridis’in önerisini destekleyenler; “Bunu önermek cesaret işi, katılıyoruz” derken, karşı çıkanlar “Bu ne cüret” dedi.
   Avrupa Komisyonu’nun “Cyprus Stop Trafficking” örgütünün işbirliğinde düzenlediği etkinlikte konuşan DİSİ Milletvekili Mappuridis’in, kendisinin de hayat kadını müşterisi olduğunu açıklayarak sansasyon yaratmıştı.
   Politis Gazetesi “Milletvekili, Hayat Kadını Müşterisi Olduğunu Açıkladı... Fuhuşa Yasal Düzenlemeden Yana Tavır Takındı” başlıklı haberinde, Mappuridis’in itirafının kimileri tarafından “cüret”, kimileri tarafından da gerçeği söyleyip riyakarlık yapmadığı için “cesaret” diye nitelendirildiğini yazdı.
   Gazete, Mappuridis’in yorumlanan sözlerini okurlarına şöyle aktardı:
    “İlk taşı, günahsız olanınız atsın. Bütün erkekler olarak hepimiz veya çoğu erkek müşteri olduk. Bu tür kişisel tecrübem, yeni yasa tahtında, şudur ki: Erotik türde hizmetten yararlanmak isteyen herkes, bu hizmetten yararlanma şartlarının, istismar haline gelmemesi için çok dikkatli olması gerekir.”

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474