banner564

Değer miydi be Erdinç!

Mağusa’da çalıştığı “Kiraz Market” adlı işyerinden bin 500 TL çaldığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı cezaevine gönderildi

Değer miydi be Erdinç!
banner598
Mağusa’da çalıştığı “Kiraz Market” adlı işyerinden farklı tarihlerde toplam Bin 500 TL çaldığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı Erdinç Keskin, tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Keskin, tutuklu yargılanmak üzere 1 ayı geçmemek şartı ile merkezi cezaevine gönderildi.

Önceden teminata bağlanmıştı…
Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Ergüleç, zanlı Erdinç Keskin’in Haziran 2014 ile 4 Temmuz 2014 tarihleri arasında çalıştığı  “Kiraz Market” adlı işyerinden Bin 500 TL sirkat ettiğini anımsattı. Ergüleç, zanlı Keskin’in Girne’de de “Ev açma” ve “Sirkat” suçlarından dolayı teminata bağlandığını belirtti. Mesele ile ilgili  yürütülen tahkikatın tamamlandığını kaydeden Ergüleç, KKTC’de turist olarak bulunan zanlı Keskin’in 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı Erdinç Keskin’in davaları sonuçlanana kadar  1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2014, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474