banner564

“Deklerasyona uyun”

Medya Etik Kurulu, internet haber sitelerini uyardı

“Deklerasyona uyun”
banner598
Medya Etik Kurulu, “bazı haber siteleri başka bir medya kuruluşundan aldıkları özel haberleri ya hiç kaynak göstermeden veya kaynak göstererek ama tümüyle yayımlamakta” olduğuna işaret ederek uyarıda bulundu.
Medya Etik Kurulu’nda yapılan yazılı açıklamada, İnternet gazetelerinin yöneticileriyle yapılan toplantılar sonrasında 13 Ocak 2014 tarihinde İnternet Gazeteciliği Deklarasyonu’nun hazırlandığı ve o tarihe kadar faaliyette bulunan İnternet haber sitelerinin yöneticilerinin büyük çoğunluğu tarafından imzalandığı anımsatıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2014, 09:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 3 yıl Önce

Tatara göre kendisini seçenler iki ayrı devlet istiyormuş.AB, ABD, İngiltere, Rusya, Çin olmaz diyor. BM olmaz diyor. Ama Tatar ısrar ediyor. Bir an için iki ayrı devletin olduğunu farzedelim. Kıbrıs Cumhuriyetinden kimlik ve pasaport alanlar, kuzeydeki Maronitler ve Karpazdaki Rumlar kimlik karlarını iade ederler mi? Dünyanın tanımadığı devletin var ama Paran başka devlete ait, kimlik kartı ve pasaportun başka devlete ait olabilir mi? Olur deniyorsa eğer, cevabı da ancak böyle olurdur.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Yahu arkadaş kktc yi ingilize peşkeş çekmeden rahat eşemeyeceksin ingiliz muhipler cemiyeti cumhuriyetle yerle bir oldu felaket tellalimisin begenmiyorsan al ingiliz pasaportunu bilet bizden

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474