banner564

Denktaş: Sağlık ve huzur getirsin

DP’nin geleneksel bayramlaşma merasimi gerçekleştirildi

Denktaş: Sağlık  ve huzur getirsin
banner598
Demokrat Parti’de (DP) Genel Merkezi’nde dün 10.00-11.30 saatleri arasında geleneksel bayramlaşma gerçekleştirildi. DP Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Denktaş ile parti üst düzey yetkilileri, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.
DP’den yapılan açıklamaya göre, bayramlaşma törenine; DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, eşi Müge Denktaş, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, DP Genel Sekreteri Mehmet Erol Aktoprak, DP Genel Saymanı Hasan Tosunoğlu, DP Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, bürokratlar, parti üst düzey yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.
Serdar Denktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; rahmet, merhamet ve bereket ayı olan mübarek Ramazanın hemen ardından yeni bir bayrama daha kavuşmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.
Denktaş, “Bayramın; tüm vatandaşlarımıza, İslam ve dünya âleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2016, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474