banner564

“Devlet bunu sunmalı”

TSE Başkanı Şentürk’ü kabul eden Siber, standartların güven anlamına geldiğine ve yaşamı kolaylaştırdığına vurgu yaptı

“Devlet bunu sunmalı”
banner598

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber dün, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Şentürk, TSE Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Özmen ve TSE Dışilişkiler Daire Başkanı Mehtap Başer'i kabul etti. Kabulde konuşan Siber, standardın güven anlamına da geldiğini, güvenin ise yaşam kalitesini artıran bir unsur olduğunu söyledi. TSE gibi dünyaca tanınan bir kurumun bilgi ve tecrübelerinin ülke için önemli olduğunu dile getiren Siber, “Herkesin standartlara ulaşma hakkı var. Devlet de bunu sunmalı” dedi.

TSE Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Şentürk kabulde yaptığı konuşmada, KKTC’ye standardizasyon ve uygunluk değerlendirme alanlarında işbirliğini geliştirmek için geldiklerini anlattı.

TSE’nin kendi alanında dünyanın en önemli kuruluşlarından olduğunu ifade eden Şentürk, kurum hakkında bilgi verdi.

Kalite standardizasyonunun önemli olduğunu anlatan Şentürk, standardizasyon belgelerinin ihracatçıların yurt dışına mal satışı açısından yararlı olduğunu ifade etti.

 

 

Siber TAK Müdürü Saygılı’yı kutladı

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Neriman Saygılı’yı Türk Ajansı-Kıbrıs (TAK) Müdürlüğü’ne atanmasından dolayı kutladı ve yeni görevinde başarılar diledi.

Meclis Başkanı Siber, Saygılı’ya gönderdiği mesajda, bu süreçte kurumun çağdaş ve her kesime eşit mesafede çalışmalarını sürdüreceğine inandığını belirtti.

 

Diğer kutlamalar

Öte yandan Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Cumhuriyet Meclisi Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Ahmet Muratoğlu, Yenidüzen Gazetesi Genel Müdürü Cenk Mutluyakalı, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Seran Aysal, GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Asım Vehbi, UKÜ Mütevelli Heyeti Başkan Danışmanı Hasan Ali Bıçak ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail de Saygılı’yı kutlayarak başarılar diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474