banner564

Dikkatsizlik can aldı

Dün sabah 01.30 raddelerinde kullandığı araba ile yolun sağına geçen Mehmet Aydın, karşı istikametten gelen araçla çarpıştı, Cem Yılmaz hayatını kaybetti

Dikkatsizlik can aldı
banner598
Onur ULAĞ
Girne-Güzelyurt anayolunda dün sabaha karşı 01.30 raddelerinde meydana gelen trafik kazasında 30 yaşındaki Cem Yılmaz hayatını kaybetti. 
Kaza, Mehmet Aydın’ın yönetimindeki aracın yolun sağına geçip Cem Yılmaz’ın aracına çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle Cem Yılmaz, olay yerinde can verdi. 
Hayatını kaybeden sürücü Cem Yılmaz’ın aracında yolcu olarak bulunan Sabri Korkmaz ve İlhan Büyükertaç ile HK 443 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Aydın yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Cem Yılmaz’ın KKTC’ye çalışmak için geldiği ve bir barda iş bularak geçimini sağladığı öğrenildi. 

3 kişi de ağır yaralandı
Polis açıklamasına göre, Mehmet Aydın (E-45), yönetimindeki KH 443 plakalı salon araçla Girne istikametine dikkatsizce seyrettiği sırada yolun sağına geçerek, karşı istikametten gelmekte olan Cem Yılmaz (E-30) yönetimindeki JP 422 plakalı salon aracın önünü tıkayarak kazaya neden oldu.
Kaza sonucu JP 422 plakalı araç sürücüsü Cem Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirdi.
JP 422 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Sabri Korkmaz (E-20) ve İlhan Büyükertaç (E-23) ile KH 443 plakalı araç sürücüsü Mehmet Aydın yaralanarak kaldırılmış oldukları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından, Mehmet Aydın Cerrahi Servisinde, Sabri Korkmaz ve İlhan Büyükertaç ise Acil Serviste kontrol altına alındı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2017, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474