banner564

Dizelde değişim yok

95-98 oktan benzin ile gazyağında 40 kuruşluk indirim yapıldı

Dizelde değişim yok
banner598

 Bakanlar Kurulu Başbakan Tufan Erhürman başkanlığında dün toplandı.

Bakanlar Kurulu toplantısında alınan kararları Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay açıkladı.
Özersay, 95-98 oktan benzin ile gazyağında 40 kuruş indirime gitme kararı alındığını söyledi.
Temkinli hareket ederek önümüzdeki günlerde, döviz oranları ve dünya piyasalarındaki petrol fiyatlarına bakarak, değerlendirme yapacaklarını anlatan Özersay, imkan oldukça değerlendirme yapılacağını kaydetti.
Öğrenci Kayıt Sistemi
Öğrenci Kayıt sistemi ile ilgili Sağlık Bakanlığı’nın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’nın Bakanlar Kurulu’na detaylı bir şekilde bilgi verdiğini kaydeden Özersay, “Konuyu değerlendirdik, Öğrencilerin kayıt altında olmadığını biliyoruz. Kimin öğrenci olup olmadığı belirlenecek. Çok daha verimli çalışması için fikir egzersizi yapıldı” dedi.
Yeni çalışmalar var
Özersay vatandaşı rahatlatacak kararların da görüşüldüğünü anlatarak, Dr. Fazıl Küçük Müzesi Kurul üyelerinin belirlendiğini, Kamuda sözleşmeli çalışanların bazılarının sürelerinin uzatıldığını, vatandaşı rahatlatacak bazı taslak çalışmaların savcılığa gönderildiğini, olumlu görüş gelmesi halinde ekonomiyle ilgili çalışmaları hayata geçireceklerini söyledi.
Özersay, “Mağusa emirname ve imar planıyla ilgili tartışmalar devam ediyor. İçişleri Bakanı bir bilgilendirme yaptı ve görüş alışverişinde bulunduk. 
Tüm ilgili paydaşlarla emirname ve imar planıyla ilgili çalışmaların devam ettirilmesi konusunda kararlılığımızı bir kez daha vurguladık. Gerekirse dışarıdan hizmet alınarak uzmanlarla bu konunun hayata geçirilmesi kararımızı bir kez daha teyit ettik” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474