banner564

Doğru, kaliteli ve tarafsız

4’üncü yaşını kutlayan Diyalog TV’ye vatandaşlardan övgü yağdı

Doğru, kaliteli ve tarafsız
banner598

Ömer KADİROĞLU
Selçuk Ekendal
“Genel olarak Diyalog TV’yi izliyorum. Haberleri takip ediyorum ancak özellikle Reşat Akar beyin programlarını izliyorum. Kaliteli, tarafsız ve doğru yayıncılık yapan bir kanaldır. Kıbrıs kanalları arasında en doğru yayın yapan kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum”

Sabri Abuşavir
“Aslen Arap kökenliyim ancak Diyalog TV’yi biliyorum fırsat buldukça da izliyorum. Diyalog TV’yi çok iyi buluyorum. Haberleri çok izliyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlarım. İnşallah çok daha uzun yılları olsun. Başarılarının devamını diliyorum”

Erol Akbulut
“Diyalog TV’yi izliyor ve yayınlarını gayet güzel, başarılı ve kaliteli buluyorum. Her gece bütün kanalları yokluyorum ancak Diyalog TV’de kalıp izliyorum. Reşat Akar’ın Halk Meclisi programı çok şahane bir programdır. Her hafta bir köyde program yaparak halkın sorunlarını duyuruyorlar. Halkın bütün dertlerini ve sıkıntılarını dile getiriyor. Diyalog TV’nin tutmuş olduğu çalışma tarzı toplum için çok faydalıdır. Diğer Televizyon kanallarının yapmadığını yapıyor, köylünün ayağına kadar gidiyor ve halkın sesi olmaya devam ediyor. Yeni yaşında Diyalog TV’yi tebrik eder başarılarının devamını diliyorum. Yolu açık olsun”

Halil Sarı
“Diyalog TV’yi izliyor ve çok güzel buluyorum. Sabah Güne Merhaba programını ve Reşat Akar’ın Halk Meclisi programını izliyorum. Her yönü ile Diyalog TV’yi beğeniyorum. Hiçbir şekilde bir eksiklik görmüyor çok başarılı bir kanal olduğunu söylemek istiyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar başarılarının ve kaliteli yayın hayatının devamını diliyorum”

Osman Destur 
“Diyalog TV’yi izliyorum ve çok başarılı buluyorum. Çok beğendiğim programlardan biri de Halk Meclisi programıdır. Bu programı kaçırmadan takip ediyorum. Haber programlarını da takip ediyorum. Kaliteli yayın ve dürüst yayıncılık hayatıyla yoluna devam eden Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar başarılarının devamını diliyorum. Nice senelere Diyalog ailesi”

Ezcan Özsoy
“Diyalog TV’yi izliyorum ve yayınlarını oldukça güzel buluyorum. Özellikle Halk Meclisi programını çok başarılı buluyorum. Ülkede halkın konuşması çok güzel bir durumdur ve bu imkânı Diyalog TV halka sağlıyor. Diyalog Medya’nın kadrosu geniş bir kadrodur. Güncel verilere hızlı bir şekilde ulaşıyor. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutluyor başarılarının devamını diliyorum”

Volkan Lavkan
 “Sürekli olarak Diyalog TV’yi izliyorum. Kıbrıs kanalları içerisinde en iyi kanal Diyalog TV’dir. Her yönü ile dört dörtlük bir kanaldır. Haberleri takip ediyorum, Programları takip ediyorum özellikle Reşat Akar’ın köy halkına konuşma hakkı verdiği Halk Meclisi programını severek ve beğenerek takip ediyorum. Yeni yaşında nice kaliteli yayınlar ve başarılar diliyorum”

Yakup Bağcı
“Diyalog TV’yi izliyoruz. Gerçekten güzel haberler ve kaliteli programları bizlere sunuyor. Gerek Televizyonda gerekse internet üzerinde bütün yayınlarını izliyoruz. Gerçekleri yansıtan tarafsız ve halkın yanında olan bir kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar başarılı yayınlarının devamını diliyorum”

Erol Güler
“Ben BRT’li olduğum halde Diyalog TV’yi izliyorum. Diyalog TV’deki haberler daha kaliteli ve daha güzeldir. Ayrıca Diyalog TV’nin programlarını da beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV’de program ayrımı yapmadan tümünü izliyorum çünkü beğeniyorum. Yeni yaşında Diyalog TV’yi kutlar başarılarının devamını kaliteli yayıncılığının devamını diliyorum” 

Hüseyin Kaptan 
“Zaman buldukça Diyalog TV’yi izliyorum. Beğenerek takip ediyoruz. Kaliteli ve çok güzel programlar var. Genel olarak haberleri izlesem de zaman buldukça programları da izliyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşının hayırlı olmasını diliyorum. Başarılarının devamını diliyorum”

Rifat Zorel
“Diyalog TV’yi her gün izliyorum. Çok güzel bir kanal ve beğenerek takip ediyorum. Sabah Güne Merhaba programını izliyorum. Fırsat buldukça diğer programları da izliyorum. Kaliteli bir kanal ve gerçekleri yansıtan bir kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar kaliteli yayın hayatının devamını diliyorum”

Hasan Yücesoylu
“Her gün sabah mutlaka Diyalog TV’yi izliyorum. Genel olarak takip ettiğim bir kanaldır. Doğru haberleri izleyicilerine sunan kaliteli ve doğru bir kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar başarılarının ve kalitesinin devamını diliyorum. Nice senelere Diyalog Ailesi”

Muhammet Damar
“Diyalog TV’yi hemen hemen her akşam izliyorum. En çok da Halk Meclisi Programını izliyorum. Halkın yanında olan halkın sesini duyuran ve tarafsız gerçek haberleri izleyicilerine sunan bir kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlarım. Severek izlediğimiz yegâne kanalımız olan Diyalog TV’nin yeni yaşında da başarılı ve kaliteli yayınlarının devamını diler nice seneler temenni ederim”

Mustafa Sıtkı
“Genel olarak yerel kanallardan Diyalog TV’yi izliyorum. Beğenerek takip ettiğimiz bir kanaldır. Haberleri de takip ediyorum ve haberlerin tarafsız ve doğru bir şekilde yapıldığını gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar yeni yaşında da başarılı ve kaliteli yayıncılığının devamını diliyorum. Nice seneler” 

Şerife Ağdaç
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Genellikle haberleri izliyorum. Haberleri kaliteli, doğru ve tarafsız bir şekilde biz izleyicilerine sunuyor. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar kaliteli yayınlarının başarılı bir şekilde devamını diliyorum”

Ramazan Özen
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Kaliteli yayın ve çok güzel programları bizlere sunuyor. Her gece Diyalog TV’yi izliyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutluyorum. Nice kaliteli ve başarılı yayınlar diliyorum”

Altan Yorgancı
“Diyalog TV’yi genel olarak takip ediyorum. Halk Meclisi programını takip ediyorum. Halk meclisi yanı sıra başka programlar da var beğenerek takip ettiğim. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Halkın sorunlarına kulak verip kamuoyuna duyurma imkânı sağlayan Diyalog TV’nin başarılarının ve kaliteli yayıncılığının devamını diliyorum”

Ümit Gazi
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV’nin açık oturum programlarını ve haber programlarını beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV’den haberleri tarafsız ve doğru bir şekilde öğreniyoruz. Diyalog TV’nin yeni yaşının hayırlı olmasını diler yayın hayatındaki başarısının devamını temenni ediyorum”

Sertaç Kastanbollu
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyoruz. Birçok program var dikkatimizi çekiyor. Halkın sorunlarını dinleyen ve halkın yanında halkın sesi olan bir kanaldır. Yeni yaşını kutlar başarılarının devamını diliyorum”
Mustafa İlteralp
“Ben Doğu Akdeniz Üniversitesi 1994-1995 yılı radyoların kurucusundanım. Dolayısı ile buradaki radyo ve televizyonların yayınlarına çok fazla dikkat ediyorum. Yerli kanallarda ne kadar iyi yayın yapılıyor ve ne kadar iyi sunumlar yapılıyor veya program içeriklerinin ne kadar dolu olduğunu ister istemez takip ediyorum. Tam da bu noktada Diyalog TV’nin bu kaliteyi yakaladığını görebiliyorum. Diyalog TV adı gibi güzel bir diyaloğu yakalayabileceğiniz bir kanal. Programlar ve haber konusunda dolu dolu bir kanal. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar kalitesinin devam ederek nice yayınlar yapmasını diliyorum”

Erkan Birer
“Fırsat buldukça Diyalog TV’yi takip ediyorum. Son kurulan kanallardan biri olmasına rağmen çok iyi bir potansiyel yakalayan bir kanaldır. Fırsat bulmadığımız zamanlarda internetten takip ediyorum. Basın çok değer verdiğimiz bir değerdir. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum”

Zehra Avcı
“Diyalog TV’yi izliyorum ve çok güzel buluyorum. Sabah haberlerini daha çok izlesem de programları da takip ediyorum. Kaliteli ve başarılı buluyorum. Gerçekleri yansıtan bir kanaldır. Halk Meclisi programını takip ediyorum. Halkın konuşma fırsatı bulduğu sorunları dile getirdiği güzel bir programdır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutluyor başarılarının devamını diliyorum”

Kemal Simavi
“Diyalog TV’yi severek takip ediyorum. Haber programlarını genel olarak takip etsem de diğer programları da takip etmeye çalışıyorum. Reşat Akar’ın programlarını beğenerek takip ediyorum. Reşat beyin söyledikleri dikkate alınsa ülke çok daha güzel olacak ancak idareciler görmek veya duymak istemiyor. Reşat beyi takdir ediyorum ve şunu belirtmek istiyorum bugün bir seçim olsa ve Reşat Akar aday olsa ülkenin düzelmesi için Reşat beyin kazanması gerekiyor. Diyalog TV halkın yanında olan ve tarafsız yayıncılık yapan bir kanaldır. Yeni yaşını kutlar kaliteli ve başarılı nice yayınlar diliyorum”

Veli Kısmet
“Diyalog TV’yi zaman buldukça izliyorum. Haberleri izliyorum ve tarafsız yayıncılık yapıldığını söylemek istiyorum. Her türlü haberi kaliteli bir şekilde Diyalog TV’de izleme ve ülke gündeminden haberdar oluyoruz. Diyalog TV’nin yeni yaşının hayırlı olmasını diler nice başarılı ve kaliteli yayınlarına devam etmesini temenni ediyorum”

Ümit Çannalı
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Özellikle Halk Meclisi programını beğenerek takip ediyorum. Halkın sesi olduğu ayrıca olmaya da devam edeceği garantisini bizlere veren Diyalog TV’ye teşekkür ediyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşının hayırlı olmasını diliyorum. Nice seneler”

Osman Göken

“Diyalog TV’yi severek izliyorum. Yerli kanallar arasında en iyi kanal olduğunu söyleyebilirim. Güne Merhaba programını ve Reşat Akar’ın Halk Meclisi programını severek takip ediyorum. Kaliteli bir yayın yapıyor ve doğru haberi bizlere sunuyor. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar nice kaliteli yayınlar diliyorum”

Ferdi Çiçek
“Diyalog TV’yi severek ve beğenerek takip ediyorum. Özellikle Kıbrıs kanalları arasında en çok beğendiğim ve doğru bulduğum bir kanaldır. Kesinlikle partizanlık yok ve kaliteli yayınlar yapıyor. Her zaman doğruyu yansıtan bir kanaldır. Daha önce böyle bir kanalı bilmiyordum ancak öğrendiğimden beri başka kanal izlemiyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşında da başarısını sürdürmesi ve nice senelere ulaşmasını diliyorum”

Osman Karşılı
“Televizyon karşısına her oturduğumda yalnızca Diyalog TV’yi izliyorum. Dört Dörtlük bir kanaldır. İyi ki var. Başka da derdimizi anlayacak ve anlatacak bir kanal bilmiyorum. Diyalog TV halkın yanında ve halkın sesi olan bir televizyondur. Bu kuruma hizmet veren herkese teşekkür ederim. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutluyorum”

Turgut Akçın
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Köy programının yapılması ve köylünün sıkıntılarını dinleyerek topluma duyurması ülkeye büyük bir avantajdır. Halkın yanında olan ve halkın sesini duyurmasına yardımcı olan kaliteli, tarafsız ve doğru yayıncılık yapan bir kanaldır. Bu nedenle Diyalog TV’yi kutluyorum. Diyalog gazetesinin yeni yaşının hayırlı olmasını diliyorum. Aynı çizgide devam ederek uzun ömürlü olmasını temenni ediyorum”

Gökhan Saraç
“Diyalog TV’yi sürekli olarak takip ediyorum. Gündemi takip eden ve gündem yaratan bir kanaldır. Tarafsız ve kaliteli yayın yapan bir kanal. Tarafsız, halkı aydınlatan, halkın yanında olan ve doğru habercilik yapan bir kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşının hayırlı olmasını diliyorum”

Süleyman Özsoy
“Diyalog TV’ye halkın dili olduğu için kendilerine teşekkür ederiz. Halk Meclisi programından çok memnunum. Diyalog TV’yi sıklıkla takip ediyorum. Cesurca yayınlar yapan ve kimseden bir çekincesi olmayan bir kanaldır. Bizlere böylesi kanallar lazım. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum”

Yaşar Eser
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Kaliteli ve tarafsız yayınlar yapıyor. Halk Meclisi programı ile Diyalog TV çok daha iyi bir yere geldi. Böyle bir kanalı bizlere sunan herkese teşekkür ediyorum. Reşat Akar’ın gençlere ders veren birçok söylemleri var. Beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlarım. Yolu açık olsun nice senelere” 

Salih Soydam
“Diyalog TV’yi severek ve beğenerek takip ediyorum. Daha çok haber ve Reşat Akar beyin programlarını takip ediyorum. Güzel, kaliteli ve tarafsız bir kanaldır. Ülke gündemini tarafsız ve gerçek bir şekilde öğrenme imkânını Diyalog TV’de buluyoruz. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar başarılarının devamını diliyorum”

Mehmet çetereisi
“Diyalog Medya her zaman halkın, üreticinin hayvancının yanında ve onların yaz, kış, soğuk ve yağmur demeden sesi olmaya devam eden bir kanaldır. Bu emeği veren herkese teşekkür ediyorum. Kıbrıs’ın gerçeklerini yansıtan, tarafsız ve doğru haberin tek adresi Diyalog TV’dir. Kıbrıs’ta izlediğim tek kanal Diyalog TV’dir. Başarılı bir kanaldır ve başarılarının devamını diliyorum. Nice seneler Diyalog ekibi”

Cemal Darbaz
“Diyalog TV’yi severek takip ediyoruz. Bu kanalın kurulmasında emeği olan desteği olan ve kanalı kuran herkese çok çok teşekkür ederim. Yıllar sonra üreticilerin ve halkın sesini duyuran ve yanında olan tek kanaldır. Halk Meclisi programı son derece başarılı ve halkın sesi olan bir programdır. Halk için halkın yanında olan tek kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlarız. Nice senelere. Kaliteli ve doğru yayıncılıkla yoluna devam eden Diyalog TV’nin uzun yıllarının olmasını temenni ediyorum”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473