banner564

‘Doğrudan yana tarafsız ve cesur’

Okurlar ve satıcılar Diyalog gazetesiyle ilgili düşüncelerini anlattı

‘Doğrudan yana tarafsız ve cesur’
banner598

 Ömer KADİROĞLU

Diyalog gazetesinin 5’inci yayın yılı münasebetiyle görüşlerini açıklayan okurlar ve bazı satıcılar, içerik olarak duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
   Diyalog’un daima doğrudan yana olduğunu belirten okurlar “tarafsız ve cesur yayınları nedeniyle okumaya devam edeceğiz” diyerek başarı dileklerini ilettiler.

   İşte görüşler:

Selçuk Ekendal:
Diyalog Gazetesini severek okuyorum. Köşe yazılarını çok okuyorum. Özellikle Reşat Akar’ın cesur yazılarını çok beğeniyorum. Bir yerde gerçekler ortaya çıkıyor. Gazete gerçekleri yansıttığı için Diyalog Gazetesi’ni beğenerek takip ediyorum. Diyalog ailesinin başarılarının devamını diliyorum. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum. 
Mehmet Baycan:
Diyalog Gazetesi’ni okuyorum. Çok güzel ve kaliteli buluyorum. Gazeteyi çok canlı buluyorum. Eski gazetelere göre çok daha kaliteli bir gazete. Köşe yazarlarıyla, magazin haberleriyle, güncel ve siyasi haberlerle çok başarılı korkusuz ve güçlü bir gazetedir Diyalog gazetesi. Korkusuz ve gerçekçi bir gazetedir. Diyalog Gazetesi’nin 5. Yılını kutlar nice kaliteli ve başarı dolu yıllar diliyorum.
Ezcan Özsoy:
Diyalog Gazetesi’ni okuyor ve gazeteyi çok başarılı buluyorum. Gazeteden daha pahalı hediyeler ve promosyonlar veriyor. Bu hediyeler de halkı memnun ediyor. Diyalog kaliteli bir gazetedir. Kaliteli olduğu için de okunan ve takip edilen bir gazetedir. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyorum ülkemize ses ve soluk getirdiler.
Volkan Lavkan:
Diyalog Gazetesi’ni takip ediyorum. Diyalog Medya’da çalışanlar çok şanslı kişilerdir. Reşat Akar gibi bir idarecinin yanında çalışmak büyük bir ayrıcalıktır. Gönül ister ki KKTC’de Reşat Akar gibi bir Başbakan bir Cumhurbaşkanı olsun. Gerçekleri yansıtan bir gazetedir. Köşe yazılarını beğenerek okuyorum. Yeni yaşında nice kaliteli yayınlar ve başarılar diliyorum.
Yakup Bağcı:
Diyalog Gazetesi’nin halka çok büyük bir faydası var. Birincisi doğru kişilerden doğru haberleri halk okuyor. Doğruların peşinde koşan ve asılsız haber yapmayan bir gazetedir. Tarafsız haberleri ve gerçek haberleri okuyor. Bir diğer artısı ise vermiş olduğu promosyonlar. Vatandaşlar hem ülkeden haberdar oluyor hem de gazetenin vermiş olduğu promosyonlardan faydalanıyor. Doğruların peşinde koşan ve asılsız haber yapmayan bir gazetedir. Böyle bir imkânı sundukları için Diyalog ailesine teşekkürlerimizi sunarız. Yeni yaşında Diyalog Gazetesi’ni kutlar başarılı yayıncılığının devamını diliyorum.
Erol Güler:
Diyalog Gazetesi’ni kurulduğu günden bu yana her gün alıyorum. Diyalog Gazetesi’ni baştan sona kadar okuyorum. Köşe yazarlarını ve haberleri ilgi ile takip ediyorum. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlarım. Diyalog Gazetesi tarafsız ve güçlü bir şekilde okuyucularını haberdar ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.
Gani Çiçek:
Diyalog Gazetesi’ni takip ediyor ve çok başarılı buluyorum. Haber konusunda doğru haberi ve tarafsız haberi okuyabileceğimiz tek gazete Diyalog Gazetesidir. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar çalışmalarının ve başarılarının kalitesini kaybetmeden devam etmesini diliyorum.
Hüseyin Kaptan: 
Diyalog Gazetesi kurulduğu günden bu yana Sütlüce’de işletmekte olduğum marketimde satıyorum. Diyalog Gazetesi’ne 35 tane abonem var. Adada en çok satılan gazetenin Diyalog Gazetesi olduğunu düşünüyorum. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar başarılarının devamını diliyorum.
Mustafa Sıtkı:
Diyalog Gazetesi’ni beğenerek takip ediyorum. Her gün Diyalog Gazetesi alıp okuyorum. Kaliteli ve tarafsız haberleri gerçek haberleri güçlü kalemlerden okuyoruz. Köşe yazarlarını da beğenerek okuyorum. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar kaliteli başarısının devamını diliyorum.
Şerife Ağdaç:
Diyalog Gazetesi’ni beğenerek takip ediyorum. Hem ülke gündeminden haberdar oluyoruz hem de ülke gündemini doğru ve tarafsız bir şekilde bizlere sunuyorlar. Diyalog Gazetesi’nin yayın hayatının uzun ömürlü başarılarının da devamını diliyorum.
Sertaç Kastanbollu:
Diyalog Gazetesi’ni beğenerek takip ediyorum. Çok iyi bir şekilde gazete hazırlanıyor. Ülkede yaşanan sorunları doğru bir şekilde öğreniyoruz. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyorum. Yayın hayatının devamını diliyorum sonuna kadar destekçisiyiz.
Mustafa İlteralp:
Diyalog Gazetesi’ni takip ediyorum. Karmaşık ve kafa bulandırıcı bir gazete olmadığını içtenlikle belirtmek istiyorum. Sayfalarda görmeniz gerekenleri görüyor ve aradığınız her şeyi Diyalog Gazetesi’nde kolayca buluyorsunuz. Diğer gazetelerde o karmaşıklık çok fazla bir şekilde var. Magazin sayfasında iş ilanı çıkıyor, ekonomi sayfasında bir cinayet haberi çıkabiliyor. Bu karmaşıklık takip ettiğim Diyalog Gazetesi’nde kesinlikle olmayan bir durumdur. Diyalog Gazetesi’ni daha güncel ve gündeme yakın görüyorum. Diyaloğunuz bizden eksik olmasın. Diyalog gazetesinin yeni yaşını kutlar kaliteli yayın hayatında nice seneler diliyorum.
Kemal Simavi:
Diyalog Gazetesini her gün alıyor ve okuyorum. Haber içerikleri güzel ve karmaşık değildir. Diyalog Gazetesi doğru ve tarafsız yayıncılık yapan bir gazetedir. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum.
Osman Göken:
Diyalog Gazetesini severek takip ediyorum. Anlaşılır, karışık olmayan ve aradığımızı bulduğumuz bir gazetedir. Ülke gündemini en doğru takip ettiğimiz bir gazete. Halkın yanında olan bir gazetedir. Diğer gazetelerin de Diyalog Gazetesi gibi bir yayın yapması gerekiyor. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum.
Ferdi Çiçek:
Diyalog Gazetesi’ni takip ediyorum. Haberleri tarafsız ve doğru bir şekilde okuyucularına sunuyor. Tüm gazeteler arasında bağımsız ve tarafsız olan tek gazetedir diyebilirim. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar nice seneler yayın hayatını sürdürmesini diliyorum.
Osman Karşılı:
Diyalog Gazetesi’ni beğenerek takip ediyorum. Gerçekten çok kaliteli ve doğru haberleri okuyucularına sunuyor. En azından abartılmamış tarafsız haber okuma şansımız oluyor. Bizler ülke gündemini en doğru ve en tarafsız şekilde Diyalog Gazetesi’nde okuyoruz. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyor nice seneler diliyorum.
Yaşar Eser:
Diyalog Gazetesi’ni beğenerek takip ediyorum. Doğru ve tarafsız haberleri bizlere sunuyorlar. Yerel gazeteler arasında en çok okunan gazete olduğunu düşünüyorum. Birçok haberi görüyor ve ülke gündemini eksiksiz, abartısız ve tarafsız bir şekilde öğrenme imkânı buluyoruz. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum.
Orhan Eren:
Diyalog Gazetesi kurulduğu günden bu yana beğenerek takip ettiğim bir gazetedir. Güzel haberler okuyoruz ve bu haberleri tarafsız olarak okuyucularına servis ediyor. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşının hayırlı olmasını diliyorum. Uzun soluklu bir yayın hayatı diliyorum.
Tansel Nizam:
Diyalog Gazete olarak çok iddialı bir gazetedir. Çok iddialı haberler ve yazılar bulunduruyor. Okuduğumuz haberleri çok ayrıntılı bir şekilde okuyoruz. Herkes gazete ve televizyon yayıncılığı yapar ancak Diyalog medya gurubu bu işi en kaliteli ve en doğru şekilde yapıyor. İnsanların duygu ve düşüncelerini yansıtan halkın sorunlarına çözüm arayan ve en önemlisi de halkın yanında olan bir kuruluştur. Diyalog ailesi olarak bütün herkesin başarılı bir ekip olduğunu söyleyebilirim. Reşat Akar’ı da bu konuda tebrik etmek istiyorum çünkü bu işin başını çeken kişidir. Diyalog ailesinin daha da büyümesi bizim işimize geliyor. Yeni yaşında Diyalog Gazetesine başarılar diliyor yayın hayatının devamını diliyorum. Severek takip ettiğimiz ve etmeye devam edeceğimiz bir gazete. Hayırlısı olsun. Devpa markette satılan gazeteler arasında birinci sıradaki gazetedir. Başarılarının devamını diliyorum.
Sultan Sağol:
Diyalog Gazetesini okuyorum. Beğenerek takip ettiğim bir gazetedir. Haberler, iletişim ve hediyeler çok güzel. Tarafsız bir şekilde yayınlarını sürdürmesi çok güzel bir durumdur. Yayın hayatına kısa süre önce girse de mevcut gazetelerin en iyisidir. Yeni yaşının hayırlı olmasını diliyor başarılarının devamını temenni ederim.
Ramazan Arslan:
Diyalog Gazetesi’ni severek ve beğenerek takip ediyorum. Haberler tarafsız ve en iyi şekilde okuyuculara sunuluyor. Bu konuda başta Reşat Akar’ı ve tüm personelini kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Beşinci yılına giren Diyalog Gazetesi’ne yeni yaşında da başarılar diliyor nice seneler temenni ediyorum.
Eşref Demir:
Market işletmecisiyim ve Diyalog Gazetesi’nin satışları marketimizde çok iyi bir şekilde gidiyor. Diyalog Gazetesi’nin satışları hiçbir zaman düşmedi aksine hep bir yükselişte ve en çok tercih edilen gazetedir. Diyalog Gazetesi’ni yayın hayatına başladığı günden beri takip ediyor ve satışını da yapıyorum. Çok başarılı bir gazetedir. Gazete öğle saatlerine kadar tükeniyor ve birçok müşterimiz sipariş edip ayırttırıyor. Dört dörtlük bir gazete başarılarının devamını ve uzun soluklu bir yayın hayatı olmasını diliyorum.
Handan Altaş:
Sürekli olarak takip ettiğim bir gazetedir. Diyalog Gazetesi kısa sürede çok büyük bir başarı yakalamış tarafsız ve korkusuz bir gazetedir. Diyalog Gazetesi yıllardır hiçbir gazetenin yapmadığını yapmış başarılı bir gazetedir. Beğenerek okuduğum ve okumaya devam edeceğim bir gazetedir. Diyalog Gazetesi’nin 5’inci yaşını kutlar başarılarının devamını diliyorum.
Huriye Tunçerler:
Diyalog Gazetesi’ni severek beğenerek takip ediyorum. Çok başarılı bir gazete olduğu için tercih ediyorum. Tüm haberler en iyi şekilde Diyalog gazetesi okuyucularına aktarılıyor. Yapılan haberler tüm ayrıntılarıyla yazılıyor ve okuyucu güzel bir şekilde bilinçlendiriliyor. Diyalog Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar nice başarılı ve kaliteli yayınlar diliyorum.
Gülten Kanarya:
Diyalog Gazetesi’ni her gün alıyorum. Çok başarılı ve kaliteli bir yayıncılık yapılıyor. Haberleri en iyi şekilde bizlere sunuyor. Yeni yaşında başarılar diliyorum. Halkın yanında olan halkın sesini duyurmasına yardımcı olan bir gazetedir. Beğenerek takip ediyor etmeye de devam edeceğim. Hayırlı yaşlar Diyalog ailesi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474