banner564

Doktor kontrolünde

Gece yarısı komşularına saldırıp, iki kişiyi bıçaklayan Moayad Ajuandi’nin akıl sağlığının yerinde olmadığı iddia edildi

Doktor kontrolünde
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu’nda meydana gelen olayda gece yarısı komşularının kapısını camını kırıp içeri giren, iki kişiyi bıçaklayıp, bir kişinin de aracına hasar veren Moayad Ajuandi’nin akıl sağlığının yerinde olmadığı belirtiliyor.
Olayın ardından tutuklanan zanlının neden böyle bir şey yaptığı henüz netlik kazanmazken, dün ek süre talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlının akıl sağlığı ile ilgili kontroller yapıldığı ancak doktor raporunun henüz temin edilmediği belirtildi. 
Soruşturmayı yapan polis, Karaoğlanoğlu’nda, Tunalar Sokak üzerinde bulunan Elay Center isimli sitede yaşanan olayda, zanlının saat 02.00 sularında kendisini kaybederek etrafa saldırmaya başladığını söyledi.
Polis, zanlının önce 5 numaralı dairenin penceresini kırıp içeri girdiğini ve komşusu Ecem Kocadeveci’yi sol el serçe parmağından bıçakla yaraladığını ifade etti.
Zanlının daha sonra 11 numaralı dairenin kapısının camını kırıp içeri girdiğini ve Doğuş Yılmaz’ı sol omuz kısmından bıçakladığını kaydeden polis, akabinde, apartman önünde park halindeki Aşkın Edip Gülen’e ait aracın kaportasına ve cam sileceklerine hasar verdiğini söyledi.
Zanlının suçüstü yakalandığını kaydeden polis, olayın çıkış nedeninin henüz tespit edilemediğini ifade etti.

Kontrolden geçecek
Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirildiğini ifade etti.
Polis, ancak henüz rapor temin etmediklerini, soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, mahkemeden ek süre istedi.
Mahkeme, zanlının 6 gün daha tutuklu kalmasına, bu sürede hastanede gözetim altında olmasına emir verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474