banner564

Doktor raporu bekleniyor

Komşusunun 15 yaşındaki kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan Nijeryalı öğrenci “Benimle ilgisi yok” dedi 

Doktor raporu bekleniyor
banner598

 Suna ERDEN

   Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi gören 27 yaşındaki Nijerya uyruklu S.U.C, Girne’de 15 yaşındaki komşusunun kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklandı. 
   Zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarılırken, duruşmada iddiaları kabul etmediğini söyledi ve kız çocuğunun sorunları olduğunu öne sürdü.
   Girne Adli Şube’de görevli polis, zanlı S.U.C.’nin “16 yaşından küçük çocuğa tecavüz” suçlaması ile tutuklandığını söyledi.
   Polis, zanlının Ekim ve Kasım ayları içinde 15 yaşındaki küçük kız çocuğu ile birden fazla cinsel ilişkiye girdiğini, olayın kız çocuğunun annesine anlatması ile ortaya çıktığını ifade etti.
Şikâyetin önceki gün anne S.B. ve kızı tarafından yapılması üzerine zanlının Alsancak’ta tespit edilerek tutuklandığını belirten polis, çocuğun, Barış Ruh ve Adli Tıp Uzmanı Doktoru tarafından da kontrol edileceğini açıkladı.
   Polis, iddiaların araştırılması için süreye ihtiyaç olduğunu, kız çocuğunun iki ayrı doktor tarafından muayeneden geçirileceğini ve alınması gereken birçok ifade olduğunu kaydederek zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken, söz alan zanlı, olayla bağlantısının olmadığını öne sürdü. Zanlı, kız çocuğunun ciddi ailevi problemleri olduğunu, annesinin erkek arkadaşı ile sürekli sorunlar yaşayarak evden kaçan bir çocuk olduğunu söyledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473