banner564

Doktora son veda

45 yaşında kabine yenilen İzgü Beyar gözyaşları arasında toprağa verildi

Doktora son veda
banner598
Melin DOBRAN
Kuzey Kıbrıs’ın tanınmış diş hekimlerinden olan ve önceki günkü zamansız vedası tüm ülke genelinde büyük üzüntüye neden olan İzgü Beyar, dün Lefkoşa’da toprağa verildi.
Lefkoşa Dereboyu’nda bulunan kliniğinde önceki gün aniden fenalaşarak hayatını kaybeden 45 yaşındaki Beyar, ardında gözü yaşlı eş, iki de evlat bıraktı. Hastaneye önceki gün kaldırılan ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayan Beyar’ın aort damarının yırtılması sonucu hayatını kaybettiği belirtilmişti. 

Gözyaşları sel oldu
Katılımın yoğun olduğu cenaze töreninde evladını kaybetmenin acısını yaşayan annenin feryatları yürekleri dağladı. Beyar’ı son yolculuğuna uğurlayan meslektaşları, “Bu ani ölüm karşısında hepimiz şok olduk. Allah başta ailesi olmak üzere herkese sabır versin. O herkes tarafından sevilen sayılan bir doktordu. Çocukları da çok severdi. Şimdi çocuklar boynu bükük kaldı. Onu hiçbir zaman unutmayacağız. Işıklar içinde uyusun” diyerek acısını dile getirdi. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde Beyar’ın eşi güçlükle ayakta durdu. Beyar’ın cenazesi dün İsmail Safa Camisi’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2015, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474