banner564

Dört kişi tutuklandı

Aldığı bir ihbar üzerine harekete geçen narkotik polis, 42 gram uyuşturucu madde ele geçirdi

Dört kişi  tutuklandı
banner598
Suna ERDEN
Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine gerçekleştirilen operasyonda 42 gram uyuşturucu bulundu. Suçla bağlantıları oldukları öne sürülen Cemre Sağıroğlu, Ahmet Yusuf Aydönmez,
Uğurcan Bük ve Turgut Şenol tutuklandı. Haklarında soruşturma başlatılan zanlılar dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada aktarılan iddialara göre, tutuklanan zanlılardan satıcı olan Bük’ün evinde 40 gram uyuşturucu ile uyuşturucu hazırlamakta kullanılan gereçler bulundu.

İtiraflar ele verdi
Soruşturmayı yapan polis, 7 Şubat tarihinde alınan bilgide bir pansiyonda kalan zanlı Cemre Sağıroğlu’nun tasarrufunda uyuşturucu madde bulunduğunu öğrendiklerini belirterek, söz konusu adrese gittiklerini söyledi. Polis, pansiyon girişinde şüpheli görülen zanlı Ahmet Yusuf Aydönmez’in polisi görmesi üzerine elinde bulunan ve içinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan tütünle karışık sarma sigarayı attığı esnada tutuklandığını belirtti. Polis, zanlı Aydönmez’in verdiği ifadede maddeyi 6 Şubat’ta zanlı Cemre Sağıroğlu’yla birlikte ortaklaşa 80 TL karşılığında Uğurcan Bük’ten alıp içtikleri itirafında bulunduğunu söyledi. Polis, zanlı Uğurcan Bük’ün kaldığı evde yapılan aramada 40 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti.

Evinde hassas terazi ve öğütücü bulundu
Polis, zanlı Uğurcan Bük’ün evinde ayrıca metal öğütücü ve hassas terazi de bulunduğunu açıkladı. Polis, zanlı Bük’ün verdiği ifadede maddeyi Turgut Şenol’dan aldığını itiraf ettiğini ve zanlı Turgut Şenol’un da mahkeme emri gereği tutuklandığını belirtti. Polis, Şenol’un evinde yapılan aramada ise yatak odasındaki yastığın altında iki gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu maddenin bulunarak emare alındığını ifade etti. Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın geniş kapsamlı devam ettiğini, bağlantısı olan ve aranmakta olan şahıslar olduğunu kaydeden polis, zanlıların bir gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. Zanlılar bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474