banner564

DP’nin 1 Mayıs pikniği, Boğaz’da gerçekleştirildi

DP’nin geleneksel 1 Mayıs pikniği, Girne Boğaz’da gerçekleştirildi

DP’nin 1 Mayıs pikniği, Boğaz’da gerçekleştirildi
banner598
Yoğun katılım oldu

Demokrat Parti Ulusal Güçlerin (DP UG), 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı’nda, Boğaz Piknik Alanı’nda geleneksel olarak düzenlediği piknik, dün gerçekleştirildi.
Yapılan açıklamaya göre, partililer piknikte bir araya gelerek güzel bir gün geçirdi. Açıklamaya göre, pikniğe ülke genelinden katılım oldu. 
Pikniğe, Başbakan Yardımcısı, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy’un yanı sıra, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Güzelyurt Milletvekili, Genel Sekreter Yardımcısı Menteş Gündüz, Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, İlçe ve Örgüt Başkanları ile Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak ve diğer partililer katıldı.
Başbakan Yardımcısı, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, 1986 yılında Kuzey Kıbrıs Kültür Derneğiyle başlattıkları 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı Pikniği’ni, DP’nin kuruluşundan sonra da devam ettirdiklerini söyledi.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı ve DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy da, ülkemizde, 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı’nda, vatandaşların pikniklerde bir araya gelerek sosyalleştiğini ve bu iki bayramı kutladığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473