banner564

‘Dur kaçma’

327 gram Bonzai’yi abisinin mandırasına saklayan Hasan Sarı, suçüstü yakalandı

‘Dur kaçma’
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da aldığı ihbarı değerlendirerek 2 Buçuk Mil yakınlarındaki Ağıllar Bölgesinde pusuya yatan narkotik ekipleri, uyuşturucuyu sakladığı yerden almak için gelen Hasan Sarı ismindeki şahsı, suçüstü yakaladı. Hasan Sarı’nın bölgeden aldığı 2 ayrı poşetten, üzerinden ve aracından toplamda 327 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu çıktı. Mahkemeye çıkarılan Sarı’ya 3 günlük hapis cezası verildi. 

107 paket uyuşturucu saklamış 
Mahkemeye olayı aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Özgür Biçenleroğlu, aldıkları bir ihbarı değerlendirerek, 27 Ekim 2014 tarihinde 2 buçuk mil taraflarındaki Ağıllar Bölgesi’nde pusuya yatarak beklediklerini söyledi. Bu esnada, zanlı Hasan Sarı’nın bölgeye gelerek abisinin mandırasının hemen karşısında bulunan toprak alana yöneldiğini anlatan polis memuru, Sarı’nın buradan 107 paket toplam ağırlığı 321 gram uyuşturucu madde bulunan 2 poşeti aracına koyduğu esnada suçüstü yakalandığını ifade etti. Biçenleroğlu, zanlı üzerinde yapılan aramada içerisinde 3 gram sentatik cannabinoid türü uyuşturucu madde olan 1 paket ve araç içerisinde toplam 3 gram uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti. Biçenleroğlu, aracın şoför koltuğu altında da 1 adet uyuşturucu ile karışık sarma sigara bulduklarını da dile getirdi.

Sarı: Çok pişmanım 
Soruşturmanın yeni başladığına dikkat çeken Biçenleroğlu, zanlının gönüllü ifadesinde isim ve soy isim bazında belirttiği bir ismin arandığını söyleyerek, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkemede söz alan zanlı Hasan Sarı, çok pişman olduğunu söyledi. Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473