banner564

Dursun Karabatak herkesi korkuttu

Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyeti kaybedilen araba benzin istasyonuna girdi, bölge ana baba gününe döndü

Dursun Karabatak herkesi korkuttu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gece facianın eşiğinden dönüldü. Aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeni ile yönetimindeki EP 745 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybeden Dursun Karabatak isimli sürücü, yolun solunda bulunan kaldırıma çarptı, çarpmanın etkisi ile havalanan araba akaryakıt fiyatlarını gösteren büyük tabelaya çarptıktan sonra Canova petrol istasyonuna savruldu ve 2 benzin pompasının arasında yan vaziyette durdu. Aracın benzin pompalarına çarpmaması olası büyük bir faciayı önledi.

Dursun’un durumu iyi
Polisten alınan bilgiye göre kaza önceki gece saat 23.30 sıralarında Larnaka yolu üzerinde bulunan Canova Petrol İstasyonu önünde meydana geldi. 
Zafer Anıtı çemberinden Akyar sınır kapısı istikametinde EP 745 plakalı aracı ile seyreden Dursun Karabatak, Canova Petrol İstasyonu önüne geldiği esnada aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolun solunda bulunan kaldırıma ön kısmı ile çarpan araç havalanarak arka kısmı ile akaryakıt fiyatlarını gösteren büyük tabelaya çarptı ve petrol istasyonuna savruldu. Benzin pompalarının arasında yan vaziyette duran aracın sürücüsü Dursun Karabatak olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karbatak, hastanede gerekli tetkiklerinin yapılmasının ardından müşahede altına alındı. Yetkililerden, Karabatak’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Faciadan dönüldü
Aracın benzin pompalarına çarpmaması büyük şans olarak değerlendirilirken, polis benzin istasyonunu olası bir patlamaya karşı kordon altına alarak kimseyi istasyona yaklaştırmadı. İtfaiye ekipleri de olası bir patlamaya karşılık petrol istasyonuna giderek güvenlik önlemi aldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2015, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473