banner564

“Eksiklik giderilmeli”

Sendikalar, Girne Vergi Dairesi’nde grev gerçekleştirdi

“Eksiklik giderilmeli”
banner598
Gelir ve Vergi Dairesi Çalışanları Sendikası (Vergi-Sen), Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş)  Girne Vergi Dairesi’nde grev gerçekleştirdi. Tam gün olarak gerçekleşen greve, personel eksikliği ve çalışma ortamının yetersizliği gerekçesiyle gidildi.  Sendikacılar grev yerine gidip açıklamalarda bulundular. KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan, Kamu-İş Başkanı Sami Dilek, Memur-Sen Genel Sekreteri Kaan Mındıkoğlu’nun birer konuşma yaparken; ortak basın açıklamasını Vergi-Sen Genel Sekreter Yardımcısı Şebnem Kuyucuoğulları gerçekleştirdi.
Vergi-Sen Genel Sekreter Yardımcısı Şebnem Kuyucuoğulları yaptığı açıklamada, Girne Vergi Dairesi’nde görevli personelin özveri ve sorumlulukla çalışmakta olduğunu belirterek, gelinen aşamada çalışma ortamındaki yetersizlik ile personel eksikliğiyle görev yapmanın mümkün olmadığını söyledi.
Kuyucuoğulları, sorunlarını başta Maliye Bakanlığı olmak üzere birçok yetkiliye aktarmalarına rağmen bugüne kadar sorunlarının çözümü yönünde adım atılmadığı gibi kayıtsız kalındığını savundu.  Girne bölgesinin kentleşme ile nüfus oranında kaydettiği gelişmenin herkes tarafından iyi bildiğini belirten Kuyucuoğulları, gelişmenin Girne Vergi Dairesi’ne vatandaş, işyeri ve araç sayısı işlemleri olarak yansımakta olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474