banner564

‘Eleştiriler yersizdi’

“Seçim sonuçlarını tek bileniz” diyen Murat Gezici önümüzdeki günlerde kapsamlı açıklama yapacağını duyurdu

‘Eleştiriler yersizdi’
banner598
Milletvekilliği Erken Genel Seçimlerinde yaptığı anketlerle Kuzey Kıbrıs’ta gündem olan Murat Gezici, sonuçların netleşmesi ile araştırma sonuçlarının doğru çıktığını söyledi.
“Seçim sonuçlarını tek bileniz” diyen Murat gezici önümüzdeki günlerde kapsamlı açıklama yapacağını duyurdu. Yaptığı anketler ve yayınladığı sonuçlardan dolayı Kuzey Kıbrıs’ta bazı çevreler tarafından eleştiri yağmuruna tutulduğunu ifade eden Gezici, “Gezici Araştırma Merkezi, gerek partilerin aldığı oyları gerekse partilerin sıralamasını bire bir bildi. Ada'da yapılan seçimlerde; Gezici'nin anketinde yer aldığı gibi; Ulusal Birlik Partisi birinci, Cumhuriyetçi Türk Partisi ikinci Halkın Partisi üçüncü Toplumcu Demokrasi Partisi dördüncü, Demokrat Parti beşinci, Yeniden Doğuş Partisi ise altıncı sırada Meclis’e girdi” dedi.
"Bizler görevimizi en iyi şekilde yapmanın huzuru içerisindeyiz. KKTC’de şirketimize yönelik yapılan haksız eleştirilerin de ne kadar yersiz olduğunu bir kez daha görmüş olduk" diyen Gazici, Ada'daki karma oylarının sayılmasının ardından da rakamsal bir açıklama yapacağını kaydetti.
Gezici, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde çalışmaya başladığımız andan itibaren sonuçları tek bilen şirket olma özelliğini koruyoruz. Bizler anketlerimizi yaparken, duygusallığa değil gerçekliğe bakıyoruz. Yüzlerce anketörlerimiz en iyi sonucu almak için sahaya çıkıyor" dedi.
Gezici sözlerini şöyle tamamladı; "Kıbrıs Türk halkına en doğru sonucu verdiğimiz için gururluyuz. Gezici Araştırma Merkezi, KKTC'de bir marka olmuştur. Bizler, bundan sonra yapılacak seçimleri de en iyi şekilde değerlendireceğiz. En doğru ve güvenilir sonuçlar Gezici Araştırma Merkezi'nde olacak."





Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474