banner564

En özel gün

Sevgililerin ve esnafın heyecanla beklediği 14 Şubat için geri sayım başladı

En özel gün
banner598

Hakan YILDIRIM

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaştı...  Aşıklar, sevgilisine ne alacağını düşünmeye çoktan başladı… Kimi hoş bir takı, kimi güzel bir çiçek demeti, kimi de mutluluk hormonu salgılayan çikolata tercih ediyor. 
Bunların yanı sıra söylenen bir güzel söz de hediyelerin en büyüğü anlamına geliyor.
Sevgililer gününe özel çarşıda çalışmalar da başladı. Firmalar sevgiliye özel ürünlerini vitrinin önünde tutuyor. Kırmızı renk ve kalp dekorlar öne çıkıyor. Sevgiliyi mutlu etme adına da ürünler her bütçeye hitap ediyor.
Diyalog’a konuşan firma hazırlıkların tamamlandığını belirterek, bu sene 14 Şubat Sevgililer Gününün daha güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Esnaf ne dedi?

Dilaver Oruncak: Sevgililer gününe tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Farklı arajmanlarla her bütçeye hitap eden ürünlerimiz var. 14 Şubat’ta en çok gül tercih ediliyor. Kırmızı gül en çok tercih edilen. 30 renk gül hedefliyoruz. Gülün yanı sıra ikinci sırada orkide. Sonrasında kır çiçekleri geliyor. Bu sevgililer gününde güzelliklerin halkımızın yanında olmasını temenni ediyoruz.

Özden Çıraklı: 10 yıldır bu piyasanın içindeyiz. Sevgililer günü de çikolatasız olmuyor. Mutluluk hormonu salgılayan çikolatasız sevgililer günü düşünülemez. 2 liralık kutulardan başlayan fiyatlarla arajmanlar hazırladık. Yurt dışına çıkacak olanlar şimdiden alışverişe başladı. Mesajlı çikolata yapabiliyoruz. Ambalajların üzerine kendi resimlerini bastırabiliyoruz. En çok kalp kutular tercih ediliyor. Tüm sevgililerin gününü kutluyoruz.

Bilgin Çevik: Ürünlerimiz tüm ceplere hitap ediyor. 390 TL’de pırlanta var. Eskiden pırlanta çok pahalı bir üründü. Şimdi her bütçeye hitap ediyoruz. Bugün kampanya yaptık 990 TL’ye pırlanta veriyoruz. Üstelik taksitle yapıyoruz. Onun için sevgilimi sevindiremiyorum diye bir şey yok. Onun için buyursunlar gelsinler. Erkekler olarak bizler sevdiğimizi sevindirdiğimiz zaman seviniyoruz. Onun için keyifle hediye alıyoruz. Biz burada fiziksel olarak tek taş satıyoruz ancak biz burada mutluluk satıyoruz. Sevgililer gününü kutluyoruz.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474