banner564

Erdinç Mehmet kurtarılamadı

Ercan’a gelmek için Londra’dan havalanan Pegasus uçağı, kalp krizi geçiren Kıbrıslı Türk yolcu için Frankfurt Havaalanı’na acil iniş yaptı

Erdinç Mehmet kurtarılamadı
banner598
Remzi SAMAR

Pegasus Havayolları’nın Stanstead – Ercan seferini yapan PC 520 sefer sayılı uçağında yolcu olarak bulunan KKTC vatandaşı 68 yaşındaki Erdinç Mehmet havada kalp krizi geçirdi. Kaptan, kalp krizi geçiren yolcunun kurtarılması için Almanya’nın Frankfurt kentindeki havaalanına acil iniş yaptı. Fakat Mehmet Erdinç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.
Konu ile ilgili olarak Diyalog’a açıklama yapan Pegasus’un KKTC ofis yetkilisi Reşat 
Soylukal, uçakta rahatsızlanan yolcuya acil tıbbi müdahale sağlamak için Frankfurt Havalimanı’na zorunlu iniş yapıldığını aktardı. Soylukal, “Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen eşi İlmiye Mehmet ile birlikte seyahat eden Erdinç Mehmet kurtarılamadı. Frankfurt’a acil iniş yaptıktan sonra yeniden havalanan uçak İstanbul’a geldi. Yolcular burada misafirimiz olarak kendilerine tahsis edilen otelde konaklıyorlar. Daha sonra oradan akşam saatlerinde KKTC’ye gelmiş olacaklar” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473