banner564

Erhürman: Ne demek umut yok

CTP tüm ilçelerde çemberlere çıkarak propaganda sürecini başlattı

Erhürman: Ne demek umut yok
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) dün bu sabah tüm ilçelerde çemberlere çıkarak propaganda sürecini başlattı. 
CTP’den yapılan açıklamaya göre, “Biz halkız burada biz varız” sloganıyla çıkış yapan CTP, yurttaşları selamladı. Yeşil kırmızı bayraklarıyla sabahın erken saatlerinde sokağa çıkan     CTP’lilere yoldan geçenler kornalarıyla eşlik etti. “Ne demek umut yok” yazılı pankartlar taşıyan partililer, yurttaşlara aday tanıtım kitapçığı da dağıttı. 
 Kampanyanın ilk günü nedeniyle açıklama yapan Genel Başkan Tufan Erhürman, 7 Ocak seçimlerinin ülke demokrasisine katkı sağlamasını, seçimlerin şölen havasında geçmesini ve halkın, geleceği için parti programlarına göre oy vermesini istedi. 
   CTP’nin haysiyet, adalet, üretim ve hizmet için var olduğunu kaydeden Erhürman, “Tüm vatandaşlarımızı kucaklayan bir iktidar için varız. Kıbrıs’ın sorunlarını en iyi bilen kadromuzla, en iyi çözümleri üretmek için varız. Yalan talan bilmeyen, kendi ayakları üzerinde durabilen, şeffaf, onurlu, üretken bir ülke için varız. Projelerimiz hazır, çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Çalışır yaparız” dedi. 

Adaylar halka tanıtılacak
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) milletvekili adayları bugün halka tanıtılacak.  CTP’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yarın saat 19.00’da başlayacak etkinlik, CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın’ın katılımcılara hitabıyla devam edecek.
Rast müzik grubunun sahne alacağı etkinlikte saat 20.00’da CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman konuşma gerçekleştirecek. Konuşmanın ardından sahneye çağrılacak adayların tanıtımı yapılacak. Etkinlik tüm televizyonlar için canlı aktarılacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474