banner564

Erken seçim çağrısı

Erhürman, UBP-DP hükümetinin artık yolun sonuna geldiğini ve miadını doldurduğunu söyledi

Erken seçim çağrısı
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, bölgelere başlattığı ziyaretler kapsamında Çatalköy’ü ziyaret etti. CTP Girne İlçesi’nin organizatörlüğünde gerçekleştirilen kitle toplantısına Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu da katıldı. Toplantıda ilk sözü Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi aldı. 
   CTP Girne İlçe Başkanı Mehmet Kale Kişi, halkın UBP-DP Azınlık Hükümetinin uygulamalarından rahatsızlık duyduğunu savundu. CTP’nin önüne yeni bir vizyon koyduğunu vurgulayan Kişi, yeni bir döneme girildiğini ve bu dönemde hızlıca parti politikalarını yeniden geliştirip, revize edip halkın karşına çıkmaya hazırlandıklarını söyledi. 
   
Erhürman: Hükümet 10 ayda rekor kırdı
   Konuşmasına müzakere süreciyle başlayan Genel Başkan Tufan Erhürman, görüşmelerde arzu edilmeyen gelişmelerin yaşandığını belirtti. 
   UBP-DP Azınlık Hükümetinin hukuk dışı kararları olduğunu savunan Erhürman, bu iki partinin 10 aydır iktidarda bulunduğunu ve bu süre içerisinde hukuka aykırı kararlar almakta rekor kırdıklarını ileri sürdü. Erhürman, UBP-DP hükümetinin artık yolun sonuna geldiğini ve miadını doldurduğunu söyledi
   Erhürman, kanun hükmünde kararnameler, emirnameler, Bakanlar Kurulu kararları ve vatandaşlıklardan sonra Güzelyurt Hastanesi’nin ihale sürecinde de üst üste birçok hukuk dışı uygulamalar yapıldığını iddia etti.
   CTP olarak “Üreten Yok Olmaz” sloganını belirlediklerini kaydeden Erhürman, “Üretmekten başka şansımız yok. Çözüm olsa da, olmasa da varoluşumuzu sürdürebilmemizin tek noktası üretmektir.    Turizmde, tarımda, hayvancılıkta, her alanda üreteceğiz. Üretimi planlayacağız ve kaliteli, doğru üretim yapacağız. Geçmiş geçmişte kaldı. Geleceğe bakmalıyız ve üretmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474