banner564

Erken veda ettiler

Gazimağusa’nın tanınmış insanlarından Mustafa Lama 62 yaşında, Dörtyol’da ikamet eden 5 çocuk babası Bilal Habeş Yıldırım 48 yaşında hayatını kaybetti

Erken veda ettiler
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’nın tanınmış simalarından olan 62 yaşındaki Mustafa Lama dün sabah yatağında ölü olarak bulundu. Doktor Ahmet Lama ile iş adamı Osman Lama’nın kardeşi olan Mustafa Lama’nın şeker ve tansiyon hastası olduğu biliniyordu.
   Uzun yıllar Gazimağusa Limanı’nda gümrük muhafaza görevi yaptıktan sonra emekliye ayrılan Mustafa Lama, Gazimağusa’da hemen hemen herkes tarafından tanınıyor ve seviliyordu.  Evli, 2 çocuk ve 3 torun sahibi olan Mustafa Lama’nın ölümü Gazimağusa’da üzüntü yarattı.  Lama’nın bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

Bilal Habeş Yıldırım’da hayatını kaybetti
Öte yandan Dörtyol ağıllar bölgesinde dün aniden rahatsızlanan 48 yaşındaki  Bilal Habeş Yıldırım hayatını kaybetti.  Edinilen bilgiye göre saat 14.30 sıralarında göğsünün ağrıdığını söyleyen Yıldırım bir anda yere yığıldı.  Derhal 112 acil servisten yardım istenerek ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yıldırım’a, yapılan ilk kontrollerde ölü olduğu anlaşıldı.  Bilal Habeş Yıldırım’ın kesin ölüm sebebi bugün yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

Yıldırım’ın çocukları da atları da öksüz kaldı
Evli ve 5 çocuk babası olan Yıldırım Dörtyol köyünde herkes tarafından sevilen bir isimdi. Özel bir gümrükleme şirketinde çalışan Bilal Habeş Yıldırım, atlara olan düşkünlüğü ile biliniyordu. Yıldırım’ın dün de mandıradaki atlarına bakmaya gittiği ve orada fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473