banner564

Eroğlu tempoyu artırdı

Derviş Eroğlu seçim çalışmalarına; Dikmen, Lapta, Karaoğlanoğlu, Alsancak, Güzelyurt, Değirmenlik ve Alayköy’de devam etti

Eroğlu tempoyu artırdı
banner598
Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu önceki gün Lapta, Karaoğlanoğlu, Alsancak, Güzelyurt ve Dikmen’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Eroğlu, “Kıbrıs konusuna bir çözüm aranırken bir kesimin ya da belli bir bölgenin değil Kıbrıs Türk halkının genelinin, ülkenin bütününün beklenti ve çıkarlarının, güvenliğin ve geleceğin gözetilmesi gerektiğini” vurguladı. 
Eroğlu ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, halkın istek ve beklentileri noktasında kamuoyu yoklamaları yaptırdıklarını ifade ederek, “Halkımız çözüm istiyor. Ancak göç etmek istemiyor. Güvenliğini istiyor. Türkiye’nin garantisini ve askerini istiyor. Halkın beklentileri ile bizim yapmakta olduklarımız tamamen örtüşüyor” dedi.
Eroğlu’na Girne bölgesi ziyaretleri esnasında Meclis Başkan Yardımcısı ve UBP Girne Milletvekili Ünal Üstel, Eğitim Bakanı Özdemir Berova, UBP Girne Milletvekilleri, İzlem GürçağAltuğra ve Kutlu Evren ile Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy eşlik etti.

Güzelyurt’ta öğretmenlerle buluştu
Eroğlu, Girne bölgesindeki ziyaretlerinin ardından Güzelyurt Belediye Otel’ine giderek, bölge öğretmenleriyle bir araya geldi. 
Derviş Eroğlu burada UBP Güzelyurt Milletvekilleri Kemal Dürüst ve Ali Pilli, DP-UG Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, DP-UG Güzelyurt İlçe Başkanı Türkay Tokel ve eski milletvekili Mutlu Atasayan tarafından karşılandı.


Değirmenlik’te seçim ofisi ziyareti 
Eroğlu daha sonra Değirmenlik’teki seçim ofisini ziyaret ederek vatandaşlarla biraya geldi ve bir konuşma yaptı.
Burada yoğun bir destekçi kalabalığıyla karşılanan Eroğlu’na vatandaşlar büyük bir ilgi ve sevgi gösterdi.

Alayköy’de sanayici ile görüştü
Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu, Alayköy Sanayi Bölgesini ziyaret etti.
Verilen bilgiye göre, Derviş Eroğlu’na ziyaret sırasında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, DP-UG Genel Sekreteri ve Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 09:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473