banner564

Eroğlu’na doğum günü sürprizi yapıldı

Mart 9’u şenliklerinde vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılanan Eroğlu’na bir de doğum günü sürprizi yapıldı

Eroğlu’na doğum günü sürprizi yapıldı
banner598
Pasta kesildi

Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu dün İskele’de bir dizi temaslarda bulundu. 
Eroğlu’nun seçim ofisinden yapılan açıklamaya göre, İskele Belediyesi’nin düzenlediği “Mart 9’u” etkinliklerine de katılan Eroğlu, vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı. 
Pikniğe katılanların tek tek elini sıkan Eroğlu ile vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. 
Bu arada Derviş Eroğlu’nun doğum günü vesilesiyle de bir pasta kesildi. 


Girnelileri bilgilendirdi 
Öte yandan Girne bölgesinde temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Eroğlu, Kıbrıs sorunun bugünü ve önümüzdeki dönemde beklenen gelişmelerle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Eroğlu’na temasları sırasında Eğitim Bakanı ve DP-UG Girne Milletvekili Özdemir Berova, UBP Girne Milletvekili ve İlçe Başkanı Kutlu Evren, UBP Girne Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra ve eski milletvekili İlkay Kamil eşlik etti. 
19 Nisan seçimlerinin önemli olduğunu ve vatandaşların sandığa gitmesi gerektiğini ifade eden Eroğlu “çünkü halk müzakere masasında kendisini temsil edecek liderini seçecektir” dedi.
Seçilecek kişinin de liderlik özelliklerine sahip, sabırlı, ülkenin dününü ve bugününü iyi bilen bir kişi olması gerektiğine dikkat çeken Derviş Eroğlu, Rum liderin hali hazırda masada olmadığını ancak önümüzdeki dönem müzakere masasının mutlaka yeniden oluşturulacağını söyledi.

Mahkumları sevindirdi
Derviş Eroğlu ve eşi Meral Eroğlu dün ayrıca Merkezi Cezaevi’ni ziyaret etti.
Cezaevi Müdürü Metin Bilmem tarafından karşılanan Derviş Eroğlu ve Meral Eroğlu, bir süre Müdür Bilmem’in odasında sohbet etti.
Ardından mahkûmlarla yakınlarının görüştüğü odaya geçen Cumhurbaşkanı Eroğlu ve eşi burada ailelerle ve mahkûmlarla görüştü.
Ardından kadın mahkûmların bulunduğu bölüme giden Eroğlu ve eşi, kadın mahkûmların kadınlar gününü kutladı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474