banner564

Eşinin de başını yaktı

Narkotiğin Alayköy’e düzenlediği baskında Ersan Tarım’ın evinde uyuşturucu ele geçirildi

Eşinin de başını yaktı
banner598
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, aldığı bir ihbar üzerine harekete geçerek, uyuşturucudan birçok sabıkası bulunan Ersan Tarım’ın evine operasyon düzenledi. Zanlının Alayköy’deki evine önceki gün sabah saat 08.00 sıralarında düzenlenen operasyon esnasında Tarım’ın eşi Zekiye Tarım evdeki uyuşturucu maddeleri yok etmeye çalıştı. Polis, Zekiye Tarım’ı uyuşturucuları imha etmeden yakaladı. Operasyon sonucunda Ersan Tarım ile eşi Zekiye Tarım gözaltına alınırken, evde 2 gram bonzai bulundu.
Zanlı karı koca dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, Zekiye Tarım’ın Ersan Tarım’ın talimatı üzerine uyuşturucuyu yok etmeye çalıştığını söyledi. Polis, zanlı Ersan Tarım’ın gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, benzer suçlardan 20 kalem sabıkası olduğunu, Zekiye Tarım’ın ise sabıkasız olduğunu belirterek teminata bağlanmalarını talep etti.
Mahkeme, sabıkalı kocayı tutuklu yargılanmak üzere 1 ay süre ile cezaevine gönderirken, Zekiye Tarım ise yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474